Üniversite zirvede

3.hafta maçında sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 87-56 gibi farklı bir skorla geçerek 3'te 3 yapan Selçuk Üniversitesi. 6 puan ve averajla ligin zirvesine oturdu.

3.hafta maçında sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 87-56 gibi farklı bir skorla geçerek 3'te 3 yapan  Selçuk Üniversitesi. 6 puan ve averajla ligin zirvesine oturdu. Temsilcimiz 4. haftada Pertevniya'e konuk olacak

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, geçtiğimiz hafta sonu 3. hafta  maçında  İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 87-56 gibi farklı bi skorla yenerek 3. galibiyetini aldı. Şampiyonluk parolasıyla başladığı 2012-2013 sezonuna fırtına gibi bir giriş yaparak önce ligin iddialı ekiplerinden Bandırma Kırmızı’yı ardından da deplasmanda Trabzonspor’u mağlup eden sarı-mavililer  evinde oynadığı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak 3’te 3 yaptı. Selçuk Üniversitesi, aldığı bu sonuçla ligin zirvesine kurulmayı başardı. Averajla liderliği elinde bulunduran Üniversite'nin puanı ise 6. Lig'de temsilcimiz Üniversite gibi 3'te 3 yapan ve puanı 6 olan 3 takım daha bulunuyor. Vestel, Best Balıkesir ve Uşak Üniversitesi'nin puanları da temsilcimiz ile aynı durumda bulunuyor.

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde üçüncü hafta 20 Ekim Cumartesi günü oynanan maçlarla tamamlandı. Geride kalan 3 hafta sonunda Torku Selçuk Üniversitesi, Vestel, Best Balıkesir Basketbol ve Mackolik.com Uşak Üniversitesi yoluna kayıpsız devam eden takımlar oldular. Yine birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan ligde lider Selçuk Üniversitesi evinde konuk ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 87-56 yenerken Vestel de Başkent Gençlik’i 73-58’lik skorla geçti. İki yenilgisiz takımın maçında Best Balıkesir Basketbol, Pertevniyal’ı 73-71 ile geçerek bu ünvanını korumayı başardı.

Ligde oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde; Gelişim Koleji: 64 Trabzon Basketbol: 65, Final Gençlik: 89 Darüşşafaka: 92, Pİ Koleji: 106: Yeşilgiresun Belediye: 102, İstanbul Bşb: 63 Bandırma Kırmızı: 47, Vestel: 73 Başkent Gençlik: 58, Torku Selçuk Üni: 87 İzmir Büyükşehir Belediyespor: 56, Best Balıkesir Basketbol: 73 Pertevniyal: 71, Maliye Milli Piyango: 69 Mackolik.com Uşak Üniversitesi: 81, İstanbulspor: 61 Akhisar Belediye: 69. Öte yandan ligin 4. haftası 30 Ekim Salı günü oynanacak olan maçlarla başlayacak. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi zorlu haftada  Pertevniyal ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç 30 Ekim Salı günü oynanacak. Lig'de 4. haftanın programı ise şöyle:  İzmir Büyükşehir Belediyespor-Gelişim Koleji, Başkent Gençlik-Final Gençlik, Pertevniyal-Torku Selçuk Üniversitesi, Bandırma Kırmızı-Vestel, Mackolik.com Uşak Üniversitesi-İstanbulspor, Akhisar Belediye-Pİ Koleji, Yeşilgiresun Belediye-Best Balıkesir Basketbol, Trabzonspor Basketbol-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Darüşşafaka-Maliye Milli Piyango.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri