Üniversite yoluna devam ediyor

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, dün kendi saha ve seyircisi önünde Darüşşafaka'yı ağırladı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, dün kendi saha ve seyircisi önünde Darüşşafaka'yı ağırladı. Karşılaşmayı 84-79 kazanan Selçuk Üniversitesi, zirvede yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-mavililer aldığı bu skorla puanını 29'a çıkarttı. Darüşşafaka ise puanını 27 yaparak takibini sürdürdü.

Alaaddin Keykubat Kampusu 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanan maça her iki takımda oldukça etkili başladı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçın ilk periyodu karşılıklı sayılarla geçilirken Selçuk Üniversitesi, önemli randevunun ilk bölümünü 24-22 kazandı. Maçın ikinci periyoduna konuk ekip  Darüşşafaka skoru eşitleyerek başladı. Kora kor bir mücadelenin sergilendiği periyodu 40-40 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın üçüncü periyoduna temsilcimiz iyi başladı. Konuk ekipte  Darüşşafaka ise skorda dengeyi korumaya devam etti. Maçın 3. periyodunu Selçuk Üniversitesi 65-59 kazandı ve son periyoda moralli girdi. Maçır dördüncü periyoduna Üniversite sayı ile başladı. Sarı-mavililer son periyotta aradaki farkı 10 sayıya kadar çıkarttı ve skor üstünlüğü ile moral buldu. Konuk ekip ise yine skora ortak olmanın mücadelesini verdi. Büyük bir seyir keyfine sahne olan son periyodu ve maçı 84-79 kazanmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri