Üniversite vites yükseltiyor

Lig hazırlıklarına geç başlayan Selçuk Üniversitespor gün geçtikçe performansının üzerine biraz daha ekleme yapıyor. Antrenmanlarda gösterilen performans ise teknik heyeti sevindiriyor

Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi A Grubunda zirve mücadelesini sürdüren Selçuk Üniversitesi, cumartesi günü kendi evinde oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Sarı-mavililerin antrenörü İsmail Beleş takım oyuncularının her geçen gün daha iyi olduğunu söyleyerek,

“Lige geç başlama dezavantajından her gün kurtuluyoruz. Bunda da takım olma yolunda ki birlikteliğimizin bütünlüğümüzün gücünü görüyoruz. Üniversite önümüzde ki haftalarda çok daha iyi olacak ve taraftarı ile güzel sonuçlar alacaktır” dedi.
Takım oyuncuları önceki akşam yapılan antrenman sonrası toplu halde Rixos a giderek Sağlık Merkezinde ter attılar. Tüm sporcular hafta sonu Konya da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak için yapılan çalışmalarda oldukça hırslı oldukları gözlendi.Sabah ve akşam çalışmaları ile günde çift antrenman yapan Selçuk Üniversitesi önceki gün akşam yapılan çalışmanın ardından takım halinde Rixos Sağlık Merkezine giderek ter attı. Sıpa, sauna ve hamamda ter döküp stres atan oyuncular moral depoladılar.  Takım kaptanları İbrahim Öztürk ve Murat Yolcu arkadaşlığın uyumun had safhada olduğunu dile getirerek, “Kulüp yöneticilerimizin zor şartlar altında vermiş olduğu kararın bilincindeyiz. Bizde teknik heyet ve sporcular bize güvenenleri mahcup etmeme adına üzerimize düşeni fazlası ile yapacağız”diye konuştular.
ÇAĞLAR BAŞTOKLU AKTİF SPORU BIRAKIYOR
Sezon başında takım ile birlikte çalışmalara katılan ve turnuva maçlarında isteği ve hırsı ile dikkatleri çeken Konya’nın yetiştirdiği önemli isimlerinden Çağlar Baştoklu’nun dizindeki sakatlığının yeniden nüksetmesi üzerine genç oyuncunun aktif sporu bırakma kararı aldığı bildirildi. Çağlar Baştoklu’nun Orman Spor maçından sonra dizinde meydana gelen şişme ve ağrılardan sonra çekilen MR ın sonucu alındı. Raporun olumsuz çıkması üzerine Çağlar Baştoklu’nun aktif sporu resmen bırakma kararı aldığı öğrenildi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri