Üniversite üzgün

İstanbul deplasmanına galibiyet umutları ile giden ve Beşiktaşa mağlup olan Üniversitespor, alınan yenilgiye üzülüyor. Antrenör Karadağ, önlerinde final niteliğinde 4 maçın bulunduğunu söyledi

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve tehlike bölgesinden uzaklaşamayan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde, Beşiktaş yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Güçlü rakipleri karşısında iyi savunma yapamadıklarını ifade eden sarı-mavili takımın Antrenörü Cengiz Karadağ, “Beşiktaş karşısında defansımız kötü günündeydi. Rakibe kolay sayı bulma şansı verdik, maç içerisinde kırılma anları vardı. Maçı lehimize çevirebilirdik, ancak bunda da tercih hataları yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu” dedi.
Beşiktaş Cola Turka karşısında alınan yenilgiden dolayı üzgün olduklarını ifade eden Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, “Önümüzde final niteliğinde dört karşılaşma var. Bu 4 maçın en az 2’sini kazanmamız gerekiyor. Ligde kalmamız için bu şart. Bu yenilgiyi unutup, cuma günü karşılaşacağımız Fenerbahçe Ülker maçına hazırlanmalıyız. Kalan maçlarda istediğimiz sonuçları alırız ve umarım Üniversite ve Konya camiasına gelecek sezonda da 1. Lig heyecanını yaşatmaya devam ederiz” diye konuştu.
Maç içerisinde önemli oyuncuların ilk dakikalarda faul problemi yaşamasının takımı da olumsuz yönde etkilediğini söyleyen Antrenör Cengiz Karadağ sözlerini şöyle tamamladı. “Beşiktaş Cola Turka maçında da bunun sıkıntısını yaşadık. Önemli bölgedeki oyuncuların erken fauller alması oyunumuzu olumsuz etkiledi. Buna karşın ilk yarıda başa baş bir oyun vardı. Ancak, ikinci devrede defansın kötü oynaması ve birde faul problemi yaşamamız bizi olumsuz etkiledi. Ayrıca bu maçta, Türk oyuncularımız da gününde değillerdi. Kısacası, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve mağlup olduk. Kalan 4 maçta en iyi skorları alıp, inşallah ligde kalacağız”.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri