Üniversite Uşak’a eksik gitti

TB2L ekiplerinden Selçuk Üniversitespor yeni sezon hazırlıklarına katıldığı özel turnuvalarla devam ediyor.

Uşak Belediyespor ile başlayan hazırlık maçlar serisine Ankara ve Bursa’da katıldığı özel turnuvalarla devam eden sarı-mavili ekip yarın Uşak’ta başlayacak başka bir turnuvaya katılacak. Uşak’ta yarın başlayacak olan 2.Muratbey Cup Basketbol turnuvasına katılacak olan Selçuk Üniversitesi bu turnuvaya iki as oyuncusu Murat Yolcu ve Nikolay Pastal’dan yoksun olarak gidecek. Yönetim Kurulu üyesi ve işadamı Faruk Güraksu Salı günü akşam yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısının değerlendirmesini yaparak

‘Teknik heyetten Bursa Turnuvası ve devam eden çalışmalar ile ilgili olarak rapor aldık. İsmail Beleş’in verdiği rapor doğrultusunda yeni Amerikalı oyuncu arayışına geçtik. Bu konuda Sayın Beleş tam yetkili olarak temaslarını aralıksız sürdürüyor. İlk lig maçımıza kadar bize faydalı olacak takıma beklenen katkıyı sağlayacak Amerikalı oyuncumuzu bulmaya çalışacağız.  Takım dün sabah Selçuklu Belediye kapalı Spor salonunda yapılan çalışma ile hazırlıklarını sürdürdü. Perşembe sabahı yapılacak olan kondisyon çalışmasının ardından kafile öğle saatlerinde Uşak’a hareket edecek’ dedi.
YOLCU VE NİKOLAY OLMAYACAK
Faruk Güraksu Bursa Turnuvasında ilk maçta baldırına ciddi bir darbe alan Nikolay Pastal’a 8 gün istirahat raporu alındığını ve bu sporcunun tedavisinin aralıksız sürdüğünü belirterek ‘Bu oyuncumuzun yanı sıra teknik heyetten izin alan Murat Yolcu’da Uşak’ta takımdaki yerini alamayacak. Murat Yolcu’yu turnuvanın üçüncü maçına yetiştirmeye çalışacağız’ dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri