Üniversite umutlu

Ligde kalıp kalmayacağı Darüşşafaka deplasmanında belli olacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde herkes kümede kalacağına inanıyor. Kamanlı, ligde kalacaklarını söyledi

BEKO Basketbol Ligi’nde kümede kalma şansını son haftaya taşıyan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Darüşşafaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-mavililer Darüşşafaka ile Cumartesi günü 15:00’te karşılaşacak. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Telekom’a yenilerek kendini ateşe atan Üniversitespor, Darüşşafaka’yı yenerse ligde kalacak. Temsilcimiz Darüşşafaka deplasmanından mağlubiyetle dönerse Antalya Kepez ve Aliağa Petkim’in oynayacağı maçlara göre ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.

Eğer sarı-mavililer Daçka deplasmanından mağlubiyetle dönerse, Kepez ve Aliağa’nın yenilmesi halinde ligde kalan takım olacak. İkili averajda Antalya Kepez’e karşı üstünlüğü bulanan temsilcimiz Aliağa’nın gerisinde kaldı. Kepez’i her iki maçta mağlup eden sarı-mavililer, Aliağa’yı sezonun ilk yarısında oynanan maçta 83-82 mağlup eden sarı-mavililer, rakibine deplasmanda 50-40 mağlup olmuştu. Antalya Kepez evinde Oyak Reno ile, Aliağa ise Erdemir ile karşılaşacak. Aliağa ve Kepez’in kazanıp Üniversitespor’un kaybetmesi halinde iş ikili averaja kalırsa, sarı-mavililer lige veda eden takım olacak.
Darüşşafaka deplasmanında mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak sarı-mavililer rakiplerinin oynayacağı maçlara bakmadan ligde kalmak istiyor. Antrenör Cengiz Karadağ gittikten sonra takımı çalıştıran Gökhan Güney’in oyuncularını bu maçta rehavete kapılmamaları için uyardığı belirtildi.
KAMANLI: DİKKATLİ OLACAĞIZ
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Darüşşafaka maçının son şansları olduğunu belirterek, bu maçı ne yapıp edip kazanacaklarını söyledi. Darüşşafaka’nın zor bir deplasman olduğunun altını çizen Kamanlı, “Oyuncularımız bu maça çok ciddi hazırlanıyorlar. Rakibimizden çekinmiyoruz. Bu maçı kazanarak ligde kalacağız. Tabii biz Darüşşafaka deplasmanındayken kulağımız rakiplerimizin maçlarında olacak. Bizi heyecanlı bir hafta sonu bekliyor. Darüşşafaka maçını kazanarak alnımızın akıyla ligde kalacağız” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri