Üniversite umutlu

Yarın evinde Düzce Gençlik’le karşılaşacak olan Üniversitespor, zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Hedefini mutlak galibiyet olarak belirleyen sarı-mavililerde herhangi bir eksik bulunmuyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden Selçuk Üniversitesi, 18. haftaya dahil Düzce Gençlik ile iç sahada oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, son haftaların başarılı takımlarından birisi olan Düzce Gençlikspor’u yenerek kötü gidişata son vermek istiyor. Antrenör Hasan Özmeriç yönetiminde bu zorlu maçın taktiğini deneyen, hücum ve savunma setleri üzerinde yoğunlaşan ekibimizde oyuncuların moralli olması yönetim ve teknik heyeti sevindiriyor.

Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Güven Öten, Düzce ile zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çekerek, “Rakibimiz sezona kötü başladı ama son dönemde kadrolarına yaptıkları takviyelerle birlikte iyi bir hava yakalayıp çıkışa geçtiler. Yarın bizi zorlu bir maç bekliyor. Biz takım olarak galibiyet hedefi ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz taraftarımızın da desteği ile Düzce’yi yenmek ve iki haftalık kötü gidişata son vermek. Taraftarımızın yüzünü bu hafta güldüreceğiz” dedi.
DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR
Öte yandan A grubunda zirve mücadelesini sürdürüp adım adım hedefe ilerleyen Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’nın Kulüp Başkanı prof. Dr. Kürşat Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Aydınlar Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Harun Aydın’ı ziyaret ederek destek istediler. Aydınlar Yedek Parça Sanayi ve Ticaret şirketini ziyarete Basketbol şube sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ile hukuk işleri sorumlusu yönetim kurulu üyesi Av. M. Yavuz Tezcan da katıldı
Ziyarette basketbol takımının mevcut yapısı ve hedeflerini açıklayan Prof. Dr. Kürşat Turgut, yeniden Beko Basketbol Ligi’ne dönmek için sabırla ve inançla yollarına devam ettiklerini söylerken, başarılı iş adamı Harun Aydın ise Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı’nın maçlarını fırsat buldukça takip etmeye çalıştığını belirterek, “Konya’nın tanıtımında Selçuk Üniversitesi çok önemli bir görevi üstlenmiş durumdadır. Basketbol takımının da yarışı bunun bir parçasıdır. Elbette Konyalı iş adamları ve firmaları olarak şehrimize hizmet eden başta üniversitemiz olmak üzere her kurum ve kurulumuzun yanında olmalıdır. Biz bunun bilincindeyiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri