Üniversite toplanıyor

Lige devam etme kararının ardından hazırlıklara başlayan Torku Selçuk Üniversitespor’da yönetimin önümüzdeki birkaç gün içinde toplanması bekleniyor. Sarı-mavililer, yeni sezon çalışmasına başlayacak
Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Sarı-mavililerde yönetim kurulu birkaç gün içerisinde toplanıp yeni sezonun planlamasını yapacak. Temsilcimizin olağanüstü genel kurul yapması da gündemde

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi 2009-2010 sezonu için harekete geçiyor. Daha önce ana sponsor Torku ile yapılan görüşmelerden mutlu ayrılan ve “yola devam” kararı alan Sarı-mavili ekipte yönetim kurulu toplanma kararı aldı. Yeni sezona her yönüyle güçlü girebilmek için mevcut yönetimin Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut başkanlığında istişare toplantısı yapacağı ve bu toplantının ardından olağanüstü genel kurul kararı alınabileceği belirtildi.

Geride kalan 2009-2010 sezonuna “ligde kalırsa başarılı olurlar” görüşleri altında başlamasına rağmen tahminlerin çok daha ötesinde başarılı bir sezon geçiren ve Beko Basketbol Ligi’ni kıl payı kaçıran Sarı-mavililer, yeni sezona her yönüyle güçlü bir şekilde girmek amacında. Bu kapsamda ilk olarak yönetim kurulu şekillendirilecek. Yapılacak olağanüstü genel kurulda mevcut yönetim Konya spor kamuoyunun güçlü isimleriyle takviye edildikten sonra yeni sezon çalışmaları resmen start alacak. Şu ana kadar hoca konusu başta olmak üzere hiçbir çalışma yapılmadığının altını çizen yöneticiler, “Öncelikle yönetim toplantısı yapacağız. Bu toplantıda kulübün menfaatleri açısından yapılması gerekenler ele alınacak. Torku Selçuk Üniversitesi güçlü yönetimi ve yapacağı transferlerle yeni sezonda salonlarda fırtına gibi esecek. Konya’da basketbol ateşini daha güçlü bir şekilde yakmaya devam edip, bu heyecanı şehrimize yaşatacağız” dediler.

Öte yandan Selçuk Üniversitespor, antrenör konusunu çözmek istiyor. Geçtiğimiz sezon Sarı-Mavili takımı final four’a taşıyan Hasan Özmeriç’le temaslarını sürdüren Sarı Mavili yönetim, başarılı hocanın şu an milli takımlarda görev yapması nedeniyle net bir cevap alamadı. Özmeriç’in Konya’daki olağanüstü taraftar atmosferi nedeniyle, takımı yeniden çalıştırmaya sıcak baktığı ancak milli takımlardaki mesaisi sona erince cevap vereceği öğrenildi. Selçuk Üniversitespor yönetimi ise gelebilecek olumsuz bir cevap nedeniyle zor durumda kalmamak için antrenör konusunda alternatif arayışlarına devam ediyor. Temsilcimiz daha önce de takımı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde başarılı bir tiroid ameliyatı geçiren Hakan Yavuz ve Hacettepe Üniversitesi’nden ayrılan başarılı antrenör Naci Özonay ile de görüşmelerini sürdürüyor. Torku Selçuk Üniversitespor, antrenör konusunu çözümledikten sonra oyuncu arayışlarına yönelecek. Öncelikle geçtiğimiz sezon takımın formasını giyen oyuncularla masaya oturulacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri