Üniversite son sınavını bekliyor

Torku Selçuk üniversitesi yarın normal sezonun son maçını oynayacak.Sarı-mavili ekip evinde oynayacağı maçı kazanarak Play-Off öncesi moral bulmak ve maçlara avanatjlı başlamak istiyor

Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi sezonnun 34. haftasında yarın evinde Göztepe’yi ağırlayacak. Torku Selçuk Üniversitesi evinde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. Bernard King transferi ile kadrosunu güçlendiren sarı-mavililer taraftarının önünde play-offlar öncesindeki son maçını kazanmak istiyor. Sarı-mavili ekipte maç öncesi eksik oyuncu bulunmazken, takımda moralin üst seviyede oyduğu belirtildi. Ligde oynadığı son 5 maçı kazanarak çıkışa geçen temsilcimiz, taraftarının evinde oynayacağı maçta kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyor. Torku Sleçuk Üniversitesi maçı kazanması durumunda ligi 2. bitirecek. Maçtan yenilgi ile ayrılması durumunda Akhisar Belediyesi-Yeşilgiresun maçının sonucuna göre ligi 3. ve ya 4. bitirecek.

Göztepe maçında taraftarlardan destek isteyen kaptan Ufuk Gürgen “ 5 maçlık galibiyet serisi ile İyi bir seri yakaladık. Göztepe maçını da kazanarak seriyi 6 maça çıkarmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bizi salona gelerek desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTAR BERNARD KİNG'İ  İZLEMEK İSTİYOR 

Sarı-mavili taraftarlar Torku Selçuk Üniversitesi’nin Fransa’nın Le Havre takımından kadrosunu kattığı Bernard King’i Göztepe maçında sahada görmek istiyor. Salı gününden buyana  takımla çalışmalarını sürdüren yıldız oyuncu Göztepe maçında antrenör Halil Üner’in görev vermesi halinde sahadaki yerini alacak. Fransa'dan hazır halde gelen ve antrenman eksiği olmayan  Amerikalı yıldız, geçen hafta Fransa’da görev aldığı maçta 21 sayı,6 ribaund ve 9 asist ile oynamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri