Üniversite sevinçli

Işıkspor’u 2-0 mağlup ederek yarı finale kalma hakkı elde eden Torku Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Basın Sözcüsü Öten, inanarak başarılı olduklarını söyledi


FMV Işıkspor’u iki maçta da mağlup edip Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginin en iyi 4 takımı arasına adını yazdıran Selçuk Üniversitesi’nde büyük bir sevinç yaşanıyor. Şimdi yeni hedef Yozgat ve İstanbul da yapılacak olan Final Grubu müsabakaları. FMV Işıkspor u 2-0’lık skorla geçen Torku Selçuk Üniversitesi’nde Final-Four’a kalmanın heyecanı ve mutluluğu yaşanırken yönetim kurulu dün akşam olağanüstü toplandı.

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesinde dörtlü finallere kalmanın sevinci yaşanıyor. Geçtiğimiz yıl Beko Basketbol Ligi’nden averajla şansız bir şekilde düşen ve sezona da çok güç şartlar altında dahası kapanma noktasından dönerek başlayan Torku Selçuk Üniversitesinde Final-Four’a kalmanın haklı gururu yaşanıyor.
Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten, Işıkspor karşısında alınan bu galibiyetin çok anlamlı olduğunun altını çizerek, Bu galibiyet çok iyi oldu. Sporcu arkadaşlarımız oyunu başından sonuna kadar inanarak, inançla ve bir an olsun mücadeleyi bırakmadan oynayıp maçı kazanmayı bildiler. Bu inancın zaferidir. Bu maçta bizleri destekleyen Konya protokolüne ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. İnşallah önce Yozgat’ta ardından da İstanbul da oynanacak olan final maçlarında bu isteği, bu arzuyu ve inancı oyunumuza yansıtarak kazanmaya devam edeceğiz. Hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükseleceğiz. Torku Arena da tüm güzellikleri bir arada yaşadık  derken, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu da galibiyet sonrası sevinç gözyaşlarına engel olamıyordu. Kaftanoğlu çok zor şartlar altından bugünlere gelmenin mutluluğu içerisinde teknik heyeti ve sporcuları kutlarken, Biz bu takıma teknik heyete güvendik. Geldiğimiz noktada yanılmadığımızı gördük. Çok mutluyuz.  Artık şimdi sadece finalleri ve şampiyonluk gününü heyecanla bekliyoruz dedi.
KONYA, ÜNİVERSİTE’NİN YANINDAYDI
Finale giden son yolculukta Konya protokolü ve üniversite camiası takımımızı yalnız bırakmadı. Final sınavlarına rağmen maça ilgi gösteren öğrencilerimiz yine muhteşemdi. Torku Selçuk Üniversitesinin son dört takım arasına kalabilmek için çıktığı kader maçı olan Fmv Işıkspor maçında Konya protokolü adeta tam takım maçta idi. Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Bedük, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ulukapı, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Baykan, Mali Müşevirler Odası Başkanı Ahmet İçyer, Yol İş Sendikası Başkanı Ahmet Çankaya ile Genel Sekreter Mürsel Selbüz, Üniversitespor kulübü eski başkanı Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Üniversite’nin fakülte ve yüksek okullarının dekan ve müdürleri, üniversitenin birim amirleri, bölge basketbol hakemleri ve final sınavlarına rağmen tribünü dolduran 3 bine yakın öğrenci ile taraftarlar takımı zorlu maçta yalnız bırakmadılar. Alınan galibiyet sonrası salonu dolduran binlerce sporsever sevince ortak olduktan sonra salonu mutlu bir şekilde terk ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri