Üniversite sevinçli

Ormanspor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan ancak seyirci desteği ile güçlü rakibi Beykozu uzatmalarda da olsa mağlup eden Sarı-Maviler bir engeli daha aşmanın mutluluğunu yaşıyor
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda ilimizi temsil eden Selçuk Üniversitesi’nde Beykoz galibiyetinin sevinci yaşanıyor. İnanılmaz seyirci desteği ve Konya protokolünün büyük ilgi gösterdiği maçta güçlü rakibi Beykoz’u uzatmalarda da olsa mağlup etmesini bilen Sarı-Mavililer, bir engeli daha geçmenin keyfini yaşıyor. Selçuk Üniversitesi-Beykoz maçını Konya bürokrasisi ve Konyaspor camiası en üst düzeyde tribünden heyecanla takip etti. Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi’nin Beykoz ile oynadığı maçta Konya’nın en üst düzey bürokratları, iş dünyası ve sporseverler tribün desteği verdiler.
Torku Arena’da bini aşkın sporseverin izlediği maça Vali Yardımcısı Nevzat Dalkıran ve eşi, Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve iş adamı Ömer Atiker, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan, Spor İl Müdürü Muhittin Yıldız, bazı cumhuriyet savcıları, iş adamı ve Selçuklu Belediyespor Kulübü yöneticilerinden Abdullah Şanlı ile Selçuklu Belediyespor’un diğer kulüp yöneticileri, Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Çankaya,  Şekerspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyaspor eski yöneticilerinden Ramazan Özer ve akademisyenler de gelerek Sarı Mavililer için tribün desteği verdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri