Üniversite seri peşinde

Banvit hazırlıklarını tamamlayan Selçuk Üniversitesi, Bandırmada kampa girdi. Zorlu maçtan evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan temsilcimiz iyi bir seri yakalamak istiyor

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele veren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor 17. haftada deplasmanda karşılaşacağı Banvit maçı için dün Konya’dan ayrıldı. Lige All-Star organizasyonu nedeniyle verilen 10 günlük arada hazırlıklarının bir kısmını Antalya Belek’te kampa girerek sürdüren sarı-mavililer, hafta başında Konya’ya gelerek çalışmalarına kendi tesislerinde devam etmişti.

Perşembe günü akşam yaptığı taktik idmanıyla Konya’daki hazırlıklarını noktalayan sarı-mavililer dün sabah kahvaltısından sonra karayoluyla Bandırma’ya giderek kampa girdi. Ligde ikinci yarıya Antalya Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle başlayan Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor, ligin ilk yarısında mağlup ettiği Banvit’i deplasmanda da devirerek üst üste ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.
Hazarlıklarını tam kadro sürdüren ekibimizde morallerin yerinde olduğu ve galibiyetten başka bir sonuç düşünülmediği belirtildi. Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, Banvit deplasmanının zor geçeceğini bildiklerini ancak güçlü rakip karşısında kazanabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Banvit’in üst sıraları zorlayan bir takım olduğunu belirten Çetinkaya, açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Rakibimizin gücü ve kadrosu ortada. Ancak bizde oraya teslim olmaya gitmiyoruz. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçta nasıl yendiysek bunu deplasmanda da gerçekleştirebiliriz. Banvit özellikle iç sahada taraftar desteğini arkasına alarak önemli sonuçlara imza atıyor. Zor bir maç bizi bekliyor, ama Bandırma’dan kazanarak döneceğiz” dedi. Pazar günü Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Sky Türk’ten naklen yayınlanacak.
17. HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR
Efes’in liderliğinde devam eden Beko Basketbol Ligi’nde 17. hafta, bugün oynanacak 6 karşılaşma ile start alacak. 17. haftanın açılış maçında şampiyonluk adaylarından Türk Telekom, İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka’yı Ankara’da ağırlayacak. Aynı saatte başlayacak olan 2 karşılaşmada; lig ikincisi Galatasaray Cafe Crown deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediye ile karşı karşıya gelirken, Beşiktaş Cola Turka da evinde Mersin Büyükşehir Belediye’yi ağırlayacak. Günün diğer maçlarında lider Efes, deplasmanda Oyak Renault’a konuk olurken, Darüşşafaka Cooper Tires da evinde Erdemir’i ağırlayacak. Cumartesi gününün son maçında, bir diğer şampiyonluk adayı Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Kepez Belediye’yi ağırlayacak. Beko Basketbol Ligi’nde 17. hafta mücadelesi yarın oynanacak iki karşılaşma ile sona erecek. Günün ilk maçında Aliağa Petkim, Casa TED Ankara Kolejliler’i konuk ederken, günün diğer maçında ise Banvit ile temsicimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşı karşıya gelecekler. Ligde 17. hafta toplam 3 maç canlı olarak yayınlanacak. Bugün oynanacak Antalya Büyükşehir Belediye-Galatasaray Cafe Crown ve yarın oynanacak Banvit-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçları Sky Türk ekranlarından yayınlanırken, yine bugün oynanacak Fenerbahçe Ülker-Kepez Belediye karşılaşması ise Spormax ekranlarından yayınlanacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri