Üniversite saldıracak

Halil Üner, Vestel maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, rakibin son şansı olduğunu söyledi

Selçuk Üniversitesi'nin başına geçtikten sonra takımın iyi bir hava yakalamasını sağlayan ve her geçen maç takımın performansı yükselten antrenör Halil Üner Vestel maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Geçen hafta oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçını değerlendiren Üner, “Bizim çok kaliteli bir kadromuz var. Benim yaptığım çocukların özgüveninin ve basketbol becerilerinin ortaya çıkmasını sağlamak. İyi çalışıyoruz. İyi antrenman yapıyoruz. Çocuklarda emeklerinin karşılığını sahada kalarak alıyor. 12 kişi ile oynuyoruz. Takımdaki herkes süre alıyor. Çalışan mutlaka karşılığını alacak bu takımda. Herkese eşit mesafedeyiz. Ancak bu rotasyon taktiği maçın durumuna ve rakibe göre değişir. Bazen skorer bir oyuncuya ihtiyacınız vardır. Bazen kilit savunmacıya. Ama en önemli hassasiyet çalışanın hakkını vermek” dedi.

VESTEL MAÇI EN ZOR MAÇ

Hafta sonu oynanacak Vestel maçı ile ilgili de konuşan Üner, “ Vestel maçı son maçların en zor maçı. Vestel çok büyük yatırımlar yaptı takıma. Ancak şu ana kadar istediklerini alamadılar. Play-Off'a katılma şansları tehlikede. Geçen hafta Play-Off'a katılma adına mücadele verdikleri rakiplerine yenildiler. Bizim maç onlar açısından son şans. Play-Off'a katılabilmek için saldıracaklardır. Ancak biz de en az onlar kadar istekliyiz maçı kazanmakta. Aynı saldırganlıkla karşılık verceğiz ve maçı kazanacağız” ifadelerini kullandı.

YENİ TRANSFER TAKIMIN SEVİYESİNİ YÜKSELTMELİ

Yapılması planlanan yabancı oyuncu transferini de değerlendiren Üner, “Zaten bizim yabancılarımız genç olmalarına rağmen üst düzey oyuncular. Şimdi bir yabancı oyuncu daha alacağız. Alınacak olan oyuncu onlardan çok daha kaliteli olmalı. Takımın seviyesini yükseltmeli. Zaten elimizde bulunan yabancı oyuncular kadar katkı sağlayacaksa kulübü boşa masrafa sokmuş oluruz. Takımı birkaç gömlek üste çıkaracak düzeyde bir oyuncu alacağız. Önümezde zaman var. Çok kaliteli yabancı oyuncularla temaslarımız sürüyor. En kısa zamanda sonuçlandırmaya çalışacağız. Artık Play-Off havasına yavaş yavaş giriyoruz. Taraftarımıza büyük bir görev düşüyor. Onlarda artık ısınmaya başlasınlar. Play-Off sürecinde onlara çok ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri