Üniversite Öğrencilerine Parlak Fikirlerini Hayata Geçirme İmkanı

Henkel’in her sene 28 ülkede aynı zamanda düzenlediği üniversite öğrencilerinin yönelik Henkel Innovation Challange yarışmasının kayıt dönemi başladı. Parlak fikri olan öğrenciler, 10 Aralık 2014 tarihine kadar www.henkelchallenge.com...

Henkel’in her sene 28 ülkede aynı zamanda düzenlediği üniversite öğrencilerinin yönelik Henkel Innovation Challange yarışmasının kayıt dönemi başladı. Parlak fikri olan öğrenciler, 10 Aralık 2014 tarihine kadar www.henkelchallenge.com sitesine kaydolarak, iş geliştirme yöneticisi rolü üstelenebilme şansına sahip olacak.

Sekizinci 'Henkel Innovation Challenge' için kayıt dönemi başladı. Henkel, 'Creat. Learn. Grow.' (Oluştur. Öğren. Geliş.) sloganıyla, tüm dünyadaki öğrencileri, sürdürülebilir ürünlere ve teknolojilere yönelik vizyoner fikirlerini ortaya koymaya davet ediyor. Birinciliği kazanan takım tüm dünyada kullanabileceği 10.000 Euro değerinde bir seyahat bileti ile ödüllendirilecek. İkinci ve üçüncü takımlar da çeşitli seyahat çekleri kazanacaklardır. Her üç takım da Henkel Yönetim Kurulu Başkanı Kasper Rorsted ile tanışma ve kendisine yenilikçi konseptlerini sunma fırsatına sahip olacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri