Üniversite moralsiz

Mersinden sonra Oyak Renaulta da yenilerek kan kaybeden Üniversitesporda moraller bozuk. Ligin 11. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan temsilcimiz çalışmalarına bugün başlayacak

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da üzüntü hakim. Üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulan ve evinde oynadığı Mersin maçında mağlup olan sarı-mavililer, Bursa temsilcisi Oyak Renault önüne alınan mağlubiyeti telafi etmek için çıktı. Ligde geçtiğimiz sezonlara nazaran daha başarılı bir mücadele sergileyen ve ilk 9 haftada oynadığı maçlardan 4’ünü kazanmasını bilen sarı-mavililer, 10. haftada deplasmanda konuk olduğu ve ligde kendisi gibi orta sıralarda yer alan Oyak Renault’a yenilmekten kurtulamadı ve sezonun 6. yenilgisini aldı.

Ligde Casa TED Kolejliler ve Kepez galibiyetleriyle dikkat çeken ancak geçtiğimiz hafta sahasında Mersin Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek çıkışına son veren Üniversitespor, mutlak galibiyet için çıktığı Oyak maçında da amacına ulaşamayarak son iki haftayı mağlubiyetlerle kapattı. Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, Oyak Renault-Üniversite karşılaşmasının denk kuvvetlerin maçı olarak geçtiğini ama az hata yapan ev sahibi takımın galibiyete uzandığını belirterek kısa sürede toparlanmaları gerektiğini söyledi.
Beşiktaş Cola Turka ile hafta sonu kendi sahalarında çok zorlu bir maç oynayacaklarını sözlerine ekleyen Çetinkaya, “Bu maçın hazırlıklarına yarın (bugün) start veriyoruz. Son haftalarda çıkışa geçen rakibimiz karşısında taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Salonu dolduracak taraftarımızın desteğiyle 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyoruz” dedi. Öte yandan Üniversitespor’a sponsor desteği sürüyor. Sarı-mavili kulübe son olarak Konya Şeker’in sponsor olması camiada sevinçle karşılandı.
10. HAFTA HEYECANI SONA ERDİ
Geçtiğimiz Cuma günü oynanan Beşiktaş Cola Turka-Banvit maçı ile start alan 10. hafta mücadelesi, dün oynanan 2 karşılaşma ile tamamlandı. Günün ilk karşılaşmasında ligde henüz galibiyeti bulunmayan Casa TED Ankara Kolejliler, evinde Pınar Karşıyaka’yı ağırlardı. Beko Basketbol Ligi’nde haftanın son maçında ise Aliağa Petkim ile Darüşşafaka Cooper Tires karşı karşıya geldi. Beko Basketbol Ligi’nde 10. haftada alınan sonuçlar ise şu şekilde; Beşiktaş Cola Turka: 86 Banvit: 85 (Uzatma) Fenerbahçe Ülker: 100 Antalya Büyükşehir Belediye: 62 Kepez Belediye: 77 Erdemir: 56 Oyak Renault: 80 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: 69 Efes Pilsen: 80 Türk Telekom: 76 Mersin Büyükşehir Belediye: 70 Galatasaray Cafe Crown: 75
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri