Üniversite moralli

Kendi evinde Uşak Üniversitesi engelini de kayıpsız geçerek galibiyet serisini 6 maça çıkaran Torku Selçuk Üniversitesinde yüzler gülüyor. Temsilcimiz maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı

Kendi evinde Uşak Üniversitesi engelini de kayıpsız geçerek galibiyet serisini 6 maça çıkaran Torku Selçuk Üniversitesi’nde yüzler gülüyor.  Temsilcimiz maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı

 

 

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde keyifler süper. Son olarak önceki gün seyircisi önünde alt sıralarda yer alan Uşak Üniversitesi Belediyespor’u farklı skorla deviren sarı-mavililerde yüzler gülüyor. Sarı-mavili sporcuların Uşak Üniversitesi karşısında sergilediği oyun gelecek adına umutlandırırken, galibiyet serisini 6 maça çıkaran temsilcimiz maç fazlasıyla ikinci sıraya çıktı.

 

Geride kalan 15 maçın 11’ini kazanan ve 4’ünü kaybeden Torku Selçuk Üniversitesi, bu maçlarda rakip potalara attığı 1227 sayı ile en skorer takım oldu. Sarı-mavili temsilcimiz potasında ise 1094 sayı gördü. Öte yandan önümüzdeki çarşamba günü 16. Hafta maçlarının oynanacak olması nedeniyle Torku Selçuk Üniversitesi’nde oyunculara izin verilmedi ve Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarına başlandı.

 

Dünü hafif bir idmanla geçiren Torku Selçuk Üniversitesi bugün de tek antrenman yapacak. Yarın kondisyon ve taktik çalışma gerçekleştirecek olan sarı-mavililer, hazırlıklarını salı günü tamamlayacak ve aynı gün Ankara’ya gidecek. Temsilcimiz kendisi gibi play-off mücadelesi veren Maliye Milli Piyango virajını da kayıpsız geçerek hem galibiyet serisini, hem de istikrarlı çıkışını sürdürmek istiyor.

 

Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef bu maçı da kazanarak galibiyet serisini sürdürmek. İyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner” Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakaladık. Hedefimiz bu serimizi son haftaya kadar sürdürmek” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri