Üniversite moralli

Gelişim Koleji’ni maçını son bölümdeki oyunuyla çeviren Selçuk Üniversitesi’nde yüzler gülüyor. Ligi 3’ncü sırada bitirmeyi garantileyen temsilcimiz Play-Off’taki ilk maçını B Grubu 6’ncısı ile oynayacak

Sahasında uzun süre geride götürdüğü Gelişim Koleji maçını son bölümdeki müthiş performansıyla çeviren sarı-mavililer ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantiledi. Temsilcimiz Play-Off’taki ilk maçını B Grubu 6’ncısı ile oynayacak. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 20. haftasına dahil maçta kendi sahasında ve seyircisi önünde Gelişim Koleji’ni 86-77 mağlup ederek ligdeki 14. galibiyetini alırken, bu galibiyet temsilcimizin sıralamadaki yerini kesinleştirdi.

Sarı-Mavililer uzun süre geride götürdüğü maçı son periyottaki müthiş performansı ile çevirip güçlü rakibini devirirken son iki hafta öncesinde ligi üçüncü sırada tamamlamayı garantiledi. Play-Off’taki ilk maçını B grubu 6’ncısı ile oynayacak olan temsilcimiz şimdi rakibinin netleşmesini bekliyor. Selçuk Üniversitesi’nin muhtemel rakipleri arasında B Grubu’nda İstanbul Teknik Üniversitesi ile Uşak Belediyesi yer alıyor.
Gelişim Koleji maçında ortaya konan performans ve alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Kendi sahamızda oynadığımız bu zorlu maça kötü başladık. Hücumda sayı bulmakta sıkıntı çekerken rakibin özellikle dış atışlardan bulduğu sayılara da çözüm üretemedik. İlk yarıda potamızda gördüğümüz 41 sayı da yaşanılan sıkıntıları göz önüne serdi. Ancak deneyimli bir oyuncu grubumuz ve çok deneyimli bir hocamız var. Maçın ikinci yarısında aleyhimizdeki hakem hatalarına rağmen çok iyi bir performans ortaya koyduk. Son periyotta da işi bitirdik. Teknik kadro ve oyuncularımızı kutluyorum. Artık önümüzdeki son iki maçı da kazanıp, Play-Off’a en iyi şekilde hazırlanmak arzusundayız” dedi.
Gelişim Koleji maçının ardından bir günlük izin kullanan Sarı-mavililer, 13 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Pertevniyal maçı hazırlıklarına bugün sabah yapacağı antrenmanla başlayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri