Üniversite lige 3. sırada başladı

Basketbol Erkekler 2. Liginde sezona şampiyonluk parolasıyla giren Torku Selçuk Üniversitesinde hem sergilenen iyi oyun, hem de sezona galibiyetle başlanması camianın yüzünü güldürdü.

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde sezona şampiyonluk parolasıyla giren Torku Selçuk Üniversitesi’nde hem sergilenen iyi oyun, hem de sezona galibiyetle başlanması camianın yüzünü güldürdü. İlk hafta maçında seyircisi önünde Bandırma Kırmızı engelini rahat geçen sarı-mavili temsilcimiz ilk haftayı averajla üçüncü sırada tamamladı. Sarı-mavililerde yabancı oyuncuların skorer anlamda iyi bir performans sergilemesi mutluluğu iki katına çıkarırken, temsilcimiz gelecek için iyi sinyaller verdi.
Ligin ilk haftasını Best Balıkesir zirvede tamamlarken, çekişmeli geçen maçlarda şu sonuçlar alındı. Gelişim Koleji-Başkent Gençlik: 83-68, Pi Koleji-İzmir Büyükşehir: 81-78, Vestel- Final Gençlik: 86-79, İstanbul Büyükşehir-Darüşşafaka: 82-89, Best Balıkesir Basketbol-Trabzonspor Basketbol: 75-54, Maliye Milli Piyango-Akhisar Belediye: 77-72, İstanbulspor-Pertevniyal: 88-89, Mackolik.Com Uşak Üniversitesi:-Yeşilgiresun Belediye: 90-85, Torku Selçuk Üniversitesi-Bandırma Kırmızı: 78-67.
Sarı mavili ekibin antrenörü Ajlan Kavasoğlu, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Federasyon kupasında karşı karşıya geldikleri Bandırma Kırmızı'dan bir anlamda rövanşı aldıklarını ifade eden  Kavasoğlu; “Baştan sona übtün oynadığımız bir maçta hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Lige moralli başladığımızı ve camiamızı mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Ancak henüz yolun başındayız. Bundan sonra daha sıkı bir çalışma temposu içinde olacağız. Galibiyetler serisi ve hedefimiz olan Beko Basketbol ligi için bunu başarmalıyız. İyi bir ekip olduğumuzu gösterdik. İnşallah bundan sonra da Konya'nın yüz akı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri