Üniversite kendi evinde

Geçen hafta Best Balıkesir Basketbol maçını kazanarak morallenen Selçuk Üniversitesi bugün çok kritik bir maça çıkıyor. İlk yarıda yenildiği rakibi Maliye Milli Piyango'dan rövanşı almak isteyen sarı-mavililer tekrar bir çıkış yakalamanın hesaplarını yapı

Haftalardır devam eden kötü gidişin ardından geçen hafta yeni antrenör Halil Üner yönetiminde çıktığı ilk maçında Best Balıkesir Basketbol'u iyi mücadele ederek mağlup eden Selçuk Üniversitesi bu gün ligin güçlü ekiplerinden Maliye Milli Piyango ile karşılaşıyor. Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi Tunçtan Durmuşcan, Murat Turan ve Ahmet Can Osmanlı yönetecek. Temsilcimiz ilk yarıda kaybettiği rakibini yenerek hem rövanşı almak hem de yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi geride kalan haftalarda oynadığı 27 maçın 18'inde sahadan galibiyetle ayrılırken  9 maçta yenilerek 45 puan topladı. Ligde Mackolik Uşak Üniversitesi ve Yeşilgiresun Belediye'nin ardından 3. sırada bulunan temsilcimiz Play-off'a avantajlı girmek ve sıralamada rakiplerinin üzerine çıkabilmek için bu maçı mutlaka kazanmak zorunda. Maliye Milli Piyango ise 27 maçta aldığı 17 galibiyet 10 mağlubiyet ile 44. puanla 5.sırada bulunuyor. Çıktığı son 4 maçını kaybeden rakip Maliye Milli Piyango ise kötü gidişi durdurmak ve Play-off yarışından kopmamak için kazanmak istiyor. Milli Piyango kadrosunda Zachary Darnell Graham, Derek Rolland Williams gibi etkili oyuncuları bulunduruyor.

ANTRENMANLARDA HALİL ÜNER RÜZGARI

Best Balıkesir maçının ardından Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını başlayan Torku Selçuk Üniversitesinin hafta arasında yapılan antrenmanlarda Halil Üner fırtınası esti. Antrenmanlarda oyuncularla bire bir ilgilenen Üner'in hata yapan oyuncuları sık sık uyarması dikkatlerden kaçmadı. Özellikle yabancı oyunculara karşı tatlı sert uyarılarda bulunan Üner disiplin konusunda taviz vermeyeceğini gösterdi. Hafta arasında yapılan çalışmaları değerlendiren Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Antrenmanlarda oyuncular oldukça neşeli. Moralleri yerine geldi. Hocamız da hepsiyle tek tek ilgileniyor. Kimin hangi konuda eksiği varsa gereken önlemi alıyor. Zaman zaman sert uyarılarda bulunabiliyor. Ben bunun da gerekli olduğunu düşünüyorum. Clark çok rahat karakterli bir oyuncu örneğin. Ekstra bir motivasyon kaynağına ihtiyaç duyar hep. Hocamız oyuncuları yavaş yavaş tanımaya başladığı için kime nasıl davranması gerektiğini biliyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri