Üniversite kararlı

Torku Selçuk Üniversitesi, Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladı

Dün Balıkesir'e giden kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 2. yarısının ilk maçında yarın deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşı karşıya gelecek. Dün hazırlıklarını tamamlayarak Balıkesir'e giden temsilcimiz kampa girerek zorlu maçın saatinri beklemeye başladı. Sarı-mavililerin tek hedefi kazanarak ilk yarınınson maçında ara verdiği çıkışına devam etmek. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. İlk maçında rakibini 78-67 yenen Torku Selçuk Üniversitesi rövanşı da kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Bandırma Kırmızı oynadığı 17 maçta 7 galibiyet 10 yenilgi aldı. 17 haftada 24 puan toplayan Bandırma Kırmızı ligin ilk yarısını 14. sırada tamamladı.
3 sezondur Basketbol 1.Ligi’nin kapısından dönen sarı-mavililer bu yıl işi sıkı tutuyor. Torku Selçuk Üniversitesi antrenörü Ajlan Kavasoğlu, ligin ilk yarısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ve ligi uzun süre zirvede götürdüklerini söyledi. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istediklerini ifade eden Kavasoğlu; “Son maçta şanssız bir yenilgi aldık ve devreyi 3. sırada tamamladık. İkinci yarıya iuyi başlayarak ara verdiğimiz çıkışımıza devam etmek istiyoruz. Tek düşüncemiz evimize galibiyetle dönmek” dedi.
Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Selçuk Üniversitesi devre arasında transferde zorluk yaşıyor. Sarı-mavililer prensipte anlaşmasına rağmen Antalya Büyükşehir’de oynayan skorer Reha Öz’ün transferinden sonuç alamadı. Reha ile her konuda anlaşan Selçuk Kartalları, imzaların atılması beklerken transferde pürüz çıktı. Takımından alacağı olan Reha, Kendisini Selçuk Üniversitesi’nin istediğini belirterek paranın kendisine ödenmesini istedi. Akdeniz ekibi aynı zamanda takım kaptanı da olan Reha’ya olan borcu ödeyerek takımda kalmasını istedi. Tecrübeli basketbolcuda bu gelişme üzerine sarı-mavili ekibin teklifini reddetti.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri