Üniversite İzmir yolcusu

Aliağa ile final gibi bir mücadeleye çıkacak Üniversitesporlu oyuncular rahat. Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Aliağayı yenip 2 hafta kala ligde kalmayı garantileyeceğiz dedi.

BEKO Basketbol Ligi’nde 28.hafta karşılaşmasında Pazar günü saat 16:00’da Aliağa Petkim ile final gibi bir mücadeleye çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda sürdürüyor. Sarı-mavililer zorlu maç için bu akşam İzmir’e gidecek. Temsilcimizde kafile başkanlığını Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı yapacak. Sarı-mavililerde eksik ya da cezalı oyuncu yok. Ligde üst üste iki maç kaybederek ateş hattında yer alan Üniversitespor, Aliağa’yı yendiği takdirde ligde kalacak. Aksi halde sarı-mavililerin kalan 2 maçından birini kazanması gerekecek.

Aliağa karşılaşmasını final maçı olarak gören oyuncuların bu karşılaşmayı kazanmak için yönetim ve Antrenör Cengiz Karadağ’a galibiyet sözü verdikleri öğrenildi. Aliağa maçını alarak hem ligde kalmak hem de taraftarla barışmak isteyen oyuncuların zorlu maçın hazırlıklarını moralli sürdürdükleri belirtildi.
Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı, Aliağa’yı mağlup edeceklerine inandıklarını söyledi. Aliağa’yı yenerek ligin bitimine 2 hafta kala ligde kalmayı garantileyeceklerini vurgulayan Kamanlı, “Oyuncularımızın idmanlardaki durumu ve kazanma isteklerini görünce Aliağa’yı yeneceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe ve Beşiktaş mağlubiyetlerinin üzerinde pek durmuyoruz. Çünkü onlar bizim hedef maçımız değildi. Asıl maçı biz yarın oynayacağız. İzmir’den galibiyetle dönerek ligde kalacağız” dedi.
28.HAFTA DERBİYLE AÇILACAK
Beko Basketbol Ligi’nin 28. hafta programı açıklandı.  Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 28. haftada Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown, bugün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Derbi maç saat 20.00’de başlayacak ve Spormax’dan yayınlanacak. Ligde 28. hafta maçlarının programı şöyle: Bugün: 20.00 Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Cafe Crown (Abdi İpekçi) Yarın: 15.00 Beşiktaş Cola Turka-Erdemir (BJK Cola Turka Arena) 15.30 Darüşşafaka Cooper Tires-Antalya Büyükşehir Belediye (Ayhan Şahenk) 16.00 Oyak Renault-Pınar Karşıyaka (Bursa Atatürk) 18.00 Mersin Büyükşehir Belediye-Casa TED Ankara Kolejliler (Edip Buran Pazar: 16.00 Türk Telekom-Banvit (Ankara Atatürk) 16.00 Kepez Belediye-Efes (Kepez Belediye) 16.00 Aliağa Petkim-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Aliağa Enka) Bu arada, Beşiktaş Cola Turka-Erdemir maçı da Spormax’den, Oyak Renault-Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom-Banvit maçları ise SKY Türk’den yayınlanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri