Üniversite iyi yolda

Selçuk Üniversitesinde Oyak galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Son haftalarda 4 galibiyet alan sarı-mavililer, ligde kalmak için iyi bir avantaj yakaladı. Temsilcimiz Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele veren Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ligde kalma yolunda önemli bir adım daha attı. Önceki gün konuk ettiği Oyak Renault’u mağlup ederek son 5 maçında 4’üncü galibiyetine imza atan sarı-mavililer alt sıralardan kurtulma mücadelesinde önemli bir mesafe aldı. Oyak Renault’u baştan sona üstün bir oyundan sonra net bir skorla yenerek moral bulan ekibimizde yüzler gülüyor. 4 bine yaklaşık taraftarın izlediği maçta sarı-mavili temsilcimiz oyunun dört periyodunda da pota altı üstünlüğünün yanı sıra iyi bir savunma ile maçı kazanmayı bildi.
Ribauntlarda rakibine 27’ye 23 üstünlük kuran temsilcimizde 3 oyuncu da kritik dakikalarda yaptıkları bloklarla tribünleri coşturdu. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nin başarılı Amerikalı oyuncusu Ekene İbekve 23 sayıyla takımın en skorer ismi olmasının yanı sıra toplamda 14 ribaunt alıp pota altını karartan isim oldu. Son 5 maçında 4 galibiyet alan sarı-mavili ekibimiz ligin kalan son 5 maçında en az 1 galibiyet daha alıp ligde kalmayı garantilemek istiyor. Temsilcimiz sırasıyla Beşiktaş Cola Turka (D), Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim (D), Türk Telekom ve Darüşşafaka Coper Tires (D)  maçlarını oynayacak.
POTA’DA DERBİ HEYECANI
Beko Basketbol liginin iki dev takımı, şampiyon adayları Türk Telekomspor ile lider Efes Pilsen bugün 25. haftanın derbi maçına çıkacaklar. Ankara Atatürk spor salonunda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak ve TV’den naklen yayınlanacak. Başkent’e lider olarak gidecek olan Efes’te hedef: güçlü rakibini yenerek İstanbul’a yine lider dönmek. Antrenör Aydın Örs, “kazanmak istiyoruz” derken, Telekomspor baş antrenörü Ercüment Sunter, galibiyete koşullandıklarını belirterek taraftarları salona davet etti. Sunter, “kazanmaktan başka düşüncemiz yok” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri