Üniversite İstanbul’da

Ligde kalmayı henüz garantilemeyen Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, yarın Beşiktaş Cola Turka ile final gibi bir mücadeleye çıkacak. Temsilcimiz dün akşam karayolu ile İstanbula gitti

BEKO Basketbol Ligi’nde 26.hafta maçında yarın Beşiktaş Cola Turka’ya konuk olacak temsilcimiz dün akşam saat 22:00’d otobüsle İstanbul’a gitti. Sarı-mavililerde Kafile başkanlığını Genel Kaptan Murat Çetinkaya yaptı. Temsilcimiz burada Mecidiyeköy Sürmeli Otel’de konaklayacak. Maçın son hazırlığını dün 16:00’ta  19 Mayıs Spor Salonu’da yapan temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor.

ÇETİNKAYA: KAZANMAYA GİDİYORUZ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, son 5 maçta alınan 4 galibiyetle beraber takımın kendine olan güveninin yerine geldiğini ve bu güvenle güçlerini daha iyi sahaya yansıttıklarını söyledi. Beşiktaş Cola Turka ile yarın zor ir maça çıkacaklarını, bu maçta kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini vurgulayan Çetinkaya, “Kazanmaya gidiyoruz” dedi. Deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş Cola Turka maçı ile ilgili bir değerlendirme yapan Çetinkaya, şunları söyledi:
“Son beş maçımızın dördünü kazanarak önemli galibiyetler elde ettik. Bu maçlarda kafamızdaki oyun planını sahaya iyi yansıttığımızı düşünüyorum. Bu şekilde oynamaya devam edersek ligin kalan haftalarında da önemli galibiyetler alacağımıza inanıyorum. İyi ve istekli bir takımımız var, haftasonu oynanacak olan Beşiktaş maçını da kazanmaya gidiyoruz" dedi.
AÇILIŞ MAÇI EFES-CASA TED KOLEJLİLER
BEKO Basketbol Ligi'nde 26. hafta maçlarının programı açıklandı. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın maçlarının programı şöyle:10 Nisan Cuma:18.00 Efes-Casa TED Ankara Kolejliler (Darüşşafaka Ayhan Şahenk),18.00 Türk Telekom-Darüşşafaka Cooper Tires (Ankara Atatürk)
19.00 Fenerbahçe Ülker-Banvit (Abdi İpekçi),11 Nisan Cumartesi:,16.00 Kepez Belediyesi-Pınar Karşıyaka (Kepez),16.00 Beşiktaş Cola Turka-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (BJK Cola Turka),18.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Erdemir (Edip Buran)
12 Nisan Pazar: 15.00 Aliağa Petkim-Antalya Büyükşehir Belediyesi (Aliağa Enka),15.00 OYAK Renault-Galatasaray Cafe Crown (Bursa Atatürk)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri