Üniversite İstanbul’a gitti

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde nefesler tutuldu. Üçüncü sezonunu yaşadığı lige veda etmemek için Darüşşafaka ile yarın kritik bir maça çıkacak sarı-mavililer dün akşam İstanbula gitti

BEKO Basketbol Ligi’nde yarın Darüşşafaka ile hayati bir maça çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi zorlu karşılaşma için dün akşam 22:00’de İstanbul’a hareket etti.  Temsilcimizde kafile başkanlığını Üniversitespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basketbol Şube Sorumlusu Mehmet Kamanlı yaptı. Sarı-mavililer, İstanbul Mecidiyeköy’de Villa Blac Hotel’de konaklayacak. Temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor. Ligde kalması için Darüşşafaka maçını kazanmak zorunda olan sarı-mavililerin tarihi sınavı Darüşşafaka Ayhan Şahenk Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak. Temsilcimizle birlikte kümede kalma savaşı veren Antalya Kepez ve Aliağa Petkim’in maçları da aynı saatte başlayacak. Antalya Kepez, Oyak Reno ile deplasmanda karşılaşacak. Aliağa Petkim ise evinde Erdemir’i konuk edecek. Rakiplerinin maçlarına bakmadan ligde kalmanın planlarını yapan sarı-mavililer kazandığı takdirde ligde kalacak aksi takdirde Aliağa ve Kepez’den birinin maçını kaybetmesini bekleyecek. Temsilcimiz kaybeder, rakipleri maçlarını kazanırsa, Üniversitespor, lige el sallayan takım olacak.

PERDE BEŞİKTAŞ- CASA MAÇIYLA AÇILACAK
Ligde normal sezon bu hafta oynanacak maçlarla sona erecek. Ligde 30. hafta mücadelesi bugün oynanacak Beşiktaş Cola Turka-Casa TED Ankara Kolejliler maçı ile başlarken, diğer maçlar ise yarın oynanacak. Son yılların en çekişmeli sezonun yaşandığı Beko Basketbol Ligi’nde son hafta girilmesine rağmen, ligde ikinci sırayı alacak takım, play-off’a kalacak ve lige veda edecek son takımlar 30. hafta maçlarının ardından belli olacak.Türk Telekom ve Fenerbahçe Ülker lig ikinciliği için mücadele ederken, Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka Cooper Tires ve Oyak Renault da play-off’a kalabilecek son takım olmak için sahaya çıkacaklar. Öte yandan, ligde düşecek son takım da yine 30. hafta mücadelesi sonunda belli olacak. Temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Aliağa Petkim ve Kepez Belediye, ligde kalabilmek için mücadele edecekler. Ligde cumartesi günü oynanacak yedi maçın beşi aynı saatte başlayacak. Düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Oyak Renault ile Kepez Belediye karşı karşıya gelecek. Gerek play-off gerekse de ligde kalma açısından büyük önem taşıyan diğer iki maçta ise Darüşşafaka Cooper Tires ile Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ve Aliağa Petkim ile de Erdemir karşı karşıya gelecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri