Üniversite inançlı

Sarı-mavili ekip, Tenis Eskrim Dağcılık maçı öncesi son antrenmanını bugün gerçekleştirecek ve akşam 22.00'de de İstanbul'a gidecek. Temsilcimizde hedef peş peşe üçüncü galibiyetini almak
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligin 8. haftasına dahil deplasmanda karşı karşıya geleceği Tenis Eskrim Dağcılık maçı öncesi son hazırlıklarını gerçekleştiriyor. Bugün sabah Başantrenör Altar Tunçkol nezaretinde yapacağı son idmanın ardından zorlu maçın Konya'daki hazırlıklarını tamamlayacak olan Sarı-mavili ekip akşam 22.00'de Torku Arena'da toplanıp, karayoluyla İstanbul'a gidecek. Greenpark Otel'de kampa girecek olan temsilcimiz maç öncesi son çalışmasını da İstanbul'da gerçekleştirecek. Torku Selçuk Üniversitesi'nde sakatlığı sebebiyle Başakşehir maçında forma giyemeyen Hakan Üsküplü'nün elindeki rahatsızlığın sürdüğü kaydedildi. Tedavisine devam edilen yetenekli basketbolcunun Tenis Eskrim Dağcılık maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı, Medya ve Taraftar Sorumlusu Gülvezir Korkmaz, hedeflerinin üst üste 3. galibiyeti almak olduğuna dikkat çekerek, "Takım olarak iyi yoldayız. Son iki maçta ortaya konan oyun ve alınan galibiyetler bizi gelecek adına umutlandırdı. İnşallah Tenis Eskrim Dağcılık'ı yenerek İstanbul deplasmanından bir kez daha mutlu döneceğiz" dedi.
İlk yarının kalan 4 maçını da kazanmak istediklerine dikkat çeken ve şampiyonluk hedeflerini yineleyen Korkmaz, "Takım olarak sıkıntılı süreci geride bıraktık ve çıkışa geçtik. Öncelikli hedefimiz de ilk devrenin kalan 4 maçını da kayıpsız geçmek. Bunun yanı sıra asıl çaba ve çalışmalarımız Torku Selçuk Üniversitesi'ni Beko Basketbol Ligi'ne çıkarmak. Takım olarak tek vücut olup, Konya'nın da desteğini arkamıza alarak bu hedefe ulaşacağız. Buna yürekten inanıyoruz" diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, takım olarak çıkışa geçtiklerini belirterek, "İç sahada alınan farklı İstanbulspor galibiyetinin ardından deplasmanda Başakşehir'i yenerek peş peşe ikinci galibiyetimizi aldık. Takım olarak çıkışa geçtik. Artık seri galibiyetler gelecektir. İlk devrenin kalan 4 maçını da kazanmak hedefindeyiz. Zorlu bir lig maratonu yaşanıyor. Ancak biz gerek güçlü yönetimimiz, gerek kaliteli teknik kadromuz ve deneyimli oyuncu grubumuzla her türlü zorluğun üstesinden gelecek güçteyiz. Torku Selçuk Üniversitesi olarak bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel yok" dedi.
Takım olarak tek hedeflerinin Beko Basketbol Ligi'ne çıkmak olduğuna dikkat çeken Tınkır, "Bu sezon TB2L oldukça çetin mücadelelere sahne oluyor. Özellikle bizim de yer aldığımız B Grubu’nda müthiş bir yarış var. Şuana kadar TED Ankara Kolejliler, Gaziantep Büyükşehir, Hacettepe Üniversitesi ve Kepez Belediyesi güçlerini, iddialarını ortaya koydu. Biz de yeni hocamızla birlikte çıkışa geçerek öncelikle bu yarışa ortak olmak ardından da play-off'ta başarılı bir performans gösterip, Beko Basketbol Ligi’ne çıkan iki takım arasında yer almak istiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan TB2L B Grubu'nda 8. haftanın açılış maçı Cuma günü saat 14.00'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Tenis Eskrim Dağcılık ile Torku Selçuk Üniversitesi arasında oynanacak. Aynı gün grupta Gelişim Koleji-Kepez Belediye ve Hacettepe Üniversitesi-TED Ankara Kolejliler maçları da oynanacak. İTÜ-Gaziantep BB, Beykoz-Başakşehir ve Akhisar Belediye-İstanbulspor maçları ise cumartesi günü yapılacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri