Üniversite hoca arıyor

Selçuk’ta teknik adam arayışları sürüyor. Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, "En doğru ismi bulmak adına ince eleyip sık dokuyoruz. Takımı hedefe taşıyacak hocayı bulacağız" dedi
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Ayhan Kalyoncu'dan boşalan baş antrenörlük koltuğunu doldurmak için arayışlarını sürdürüyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından teknik heyet yönetime istifasını verirken, Sarı-mavili ekibin kurmayları da vakit kaybetmeden arayışlara başlamıştı. Antrenör arayışlarının sürdüğüne dikkat çeken Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, "Öncelikli kulübümüze verdiği hizmetlerden ötürü Ayhan Kalyoncu hocamıza teşekkür ediyoruz. Sporda bu tür ayrılıklar her zaman olmuştur, olacaktır da. Önemli olan sakin bir şekilde hareket edip, ince eleyip sık dokumak ve en doğru kararı vermektir. Yönetim kurulumuz da bu noktada gerekil adımları atmakta. İnşallah hafta sonuna kadar temaslarımızı olumlu bir şekilde neticelendirip, takımı şampiyonluk hedefine ulaştıracak deneyimli bir isim ile anlaşma sağlayacağız" dedi.
Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları TED Ankara Kolejliler maçıyla ilişkin görüşlerini de açıklayan Tınkır, hedeflerinin galibiyet olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Sezona iyi başlamamıza rağmen son iki maçta istemediğimiz yenilgiler aldık. Hiç hesapta olmayan bu yenilgilerle birlikte sıkıntılı bir sürece adım attık. Ancak biz oyuncu grubumuza çok güveniyoruz. Ligin en deneyimli kadrolarından birisine sahibiz. Bu takım şampiyonluk hedefine ulaşacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Ligin 5. hafta maçını deplasmanda lider TED Kolejliler ile oynayacağız. Çok zorlu bir maç olacak. Ama lidere karşı oynayacak olmak nedeniyle oyuncularımız ekstra konsantrasyon gösteriyorlar. Umuyorum ki cumartesi günü elimizden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıp sahadan galip ayrılan taraf olacağız.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri