Üniversite Hacettepe’ye hazırlanıyor

30 Nisan–2 Mayıs tarihleri arasında Yozgat Grubunda mücadele edecek olan Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar sürüyor.
Torku Arena Salonunda Antrenör Hasan Özmeriç nezaretinde günde çift antrenman yapan Sarı-Mavililerde moraller yüksek. Sabahları kondisyon çalışması yapan temsilcimiz öğleden sonra ise teknik taktik ve topla çalışıyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef Final Four’a sorunsuz başlamak.

Zorlu maçların kendilerini beklediğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Kulüp Basın Sözcüsü Güven Öten” Yozgat’ta ilk maçımızı Hacettepe ile yapaağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizi orada zor maçlar bekliyor. Selçuk Üniversitesi olarak hedefimiz Final Four’da başarılı maçlar çıkartarak tekrar Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Hasan Özmeriç ise şehir olarak Beko Basketbol Ligi’ni hakettiklerini ifade ederek” Konya büyük bir şehir ve Beko Basketbol Ligi’nde mutlaka bir takımı olması gerekiyor. Selçuk Üniversitesi olarak biz bunu yapmak istiyoruz. Final Four’da doğru basketbolu oynarsak hedefimize ulaşmış oluruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri