Üniversite Giresun önünde

Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 5. hafta maçında sahasında Yeşil Giresun'u ağırlayacak. Ligde çıktığı 4. maçı da kazanan sarı-mavili ekip ligin yeni takımını da yenerek 5'te 5 yapmak istiyor

T2BL'de liderlik koltuğunda bulunan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi sezonun 5. hafta maçında sahasında ligin yeni ekibi Yeşil Giresun   Belediye ile karşılaşacak. Bugün Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak. Yeşil Giresun Belediye Söğütsen Seramik'in lige katılmamasının ardından Basketbol 2. Ligine davet edilmişti. Yeşil Giresun ekibi geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alarak moral buldu. Giresun temsilcisi evinde Best Balıkesirspor'u 71-50 yenerek puanını 5 yaparak haftayı 15. sırada tamamladı.  Beko Basketbol Ligihe yükselme hedefi ile lige başlayan sarı-mavili ekip geride kalan 4 haftada oynadığı tüm maçları kazandı. Torku Selçuk Üniversitesi 5. maçını da kazanarak zirvedeki yerini korumka ve çıkışını devam ettirmek istiyor.
Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözücüsü Kerem Öten hedeflerinin engelleri tek tek aşarak bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi. Öten, “ Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk 2 maçımızı grupta favori gösterilen takımlara karşı oynadık ve kazandık. Yakaladığımız bu çıkışı 3. ve 4. haftada devam ettirdik. Evimizde Yeşil Giresun'a karşı sezonun 5. maçını oynayacağız. Rakibimiz ligin yeni ekibi. Geçtiğimiz hafta Balıkesirspor'u yenerek ilk galibiyetini aldı. Bu maça moralli bir şekilde çıkacaklar. Ancak bizde yakaladığımız çıkış serisini ve zirvedeki konumumuzu devam ettirmek istiyoruz.Her maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Yeşil Giresun maçında takımlarını yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.
5. HAFTA HEYECANI BAŞLADI
Erkekler İkinci Ligi’nde beşinci haftanın açılış maçında dün Gelişim Koleji ile Pertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya geldi. TB2L’de sezonun beşinci haftası dün oynanan 3 maçla başladı. Saat 14:30’da Gelişim Koleji ile Pertevniyal, Final Gençlik ile Bandırma Kırmızı karşı karşıya geldi. Saat 16:00’da ise Pİ Koleji, Mackolik.com Uşak Üniversitesi’ni konuk etti. Bugün saat 15:00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi karşılaşırken, Vestelspor’un rakibi ise Trabzonspor Basketbol olacak. Yine bugün saat 16:00’da Best Balıkesir Basketbol-Akhisar Belediyesi, Torku Selçuk Üniversitesi-Yeşil Giresun Belediye maçları oynanacak. Günün son maçında ise Maliye Milli Piyango Ankara’da İstanbulspor’u ağırlayacak. Beşinci hafta yarın saat 17:00’de Darüşşafaka ile Başkent Gençlik arasında oynanacak maçla tamamlanacak.
Müsabakalırn programı ise şu şekilde: Ankara Pİ Koleji Spor Salonu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-İzmir Büyükşehir Belediyespor bugün 15:00 İstanbul Cebeci Spor Salonu, Vestel-Trabzonspor Basketbol bugün 15:00 Manisa Atatürk Spor Salonu, Best Balıkesir Basketbol-Akhisar Belediyespor bugün 16:00 Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu Torku Selçuk Üniversitesi–Yeşil Giresun Belediye bugün 16:00 Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu, Maliye Milli Piyango–İstanbulspor, bugün 17:00 Ankara TOBB Spor Salonu  Darüşşafaka-Başkent Gençlik yarın17:00 İstanbul  Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri