Üniversite Final Gençlik sınavında

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, bugün deplasmanda saat 15.00te Finalspor ile karşılaşacak.
Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.

Bursa deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini ifade eden Selçuk Üniversitespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arıkoğlu, “Beykoz karşısında alınan galibiyetle birlikte hem ilk 4 yolunda önemli bir adım attık hem de moralimiz yerine geldi. Şimdi bu galibiyetin daha da anlamlı olması adına Finalspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bu maça çok iyi hazırlandık. Takımımızda önemli bir eksik yok. Sadece Antonio Meeking’in elinde küçük bir rahatsızlığı var. Ancak sağlık ekibimiz gerekli tedaviyi uyguluyor. Oynamasına engel bir durum yok” dedi.

Öte yandan Selçuk Üniversitesi’nde Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Öncelikli olarak Beykoz maçını masaya yatıran, geriden gelinerek alınan galibiyet nedeniyle teknik kadro ve oyuncuları kutlayan yönetim kurulu üyeleri, Bursa deplasmanında takımımı yalnız bırakmama kararı aldı. Cuma günü saat 15.00’te Final Okulları Spor Salonu’nda oynanacak olan maça çıkarma yapacak olan yöneticiler, “Bursa’dan galibiyetle döneceğiz” iddiasında bulundular. Öte yandan Beykoz maçının galibiyet primleri de oyuncuların hesabına yatırıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri