Üniversite direnemedi

Selçuk Üniversitesi lig öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçını da kaybetti. Üst üste aldığı yenilgilerle lig öncesi endişe uyandıran Üniversitespor, 4. hazırlık maçında bugün Uşak Belediyesi ile karşı

Selçuk Üniversitesi lig öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçını da kaybetti. Üst üste aldığı yenilgilerle lig öncesi endişe uyandıran Üniversitespor, 4. hazırlık maçında bugün Uşak Belediyesi ile karşılaşıyor

 

 

İlk yarıda rakibiyle başa baş bir oyun ortaya koyan Torku Selçuk Üniversitesi yorgunluğun ve fiziksel yetersizliğin etkisiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ikinci yarıda teslim oldu. 3. hazırlık maçını da kaybeden sarı-mavililer bugün Uşak Belediyesi’ne konuk olacak. Selçuk Üniversitesi lig öncesi oynadığı üçüncü hazırlık maçını da kaybetti. Ankara’da Maliye Milli Piyango ve Genç Telekom ile oynadığı maçlarda ilk yarıda rakiplerine direnen ancak ikinci yarıda henüz fiziksel anlamda hazır olmadığından oyundan düşen sarı-mavili ekip Beko Basketbol Ligi’nin deneyimli ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı hazırlık maçında da aynı tabloyu yaşadı. Yol yorgunluğunun yanı sıra hazır olmamanın sıkıntısını yaşayan temsilcimiz, ilk yarısını 29-27 yenik kapattığı maçta ikinci yarı sadece 21 sayı atıp potasında ise 40 sayı birden gördü ve salondan 69-48 mağlup ayrıldı.

 

Bu sezon transferde oldukça hareketli günler geçiren ve dış transferde ABD'li Demetri MCCamey ile OYAk Renault'tan James Mays'ın yanı sıra Erdemir'den Erdal Bibo, İTÜ'den Şuacan Pişkin, TED Ankara Koleji'nden Yalçın Azizmahmutoğluları ile Fenerbahçe Ülker'den Can Maxim Mutaf'ı kiralık olarak kadrosuna dahil eden Mersin ekibi karşısında Erdem Türetken (8), Henry Dobie (5), Ufuk Kaçar (4), İsmail Çevik (8), Mustafa Güçyetmez (11), Emre Boztepe (2), Ömer Ünver (3), Cem Coşkun (4) ve İlkay Okay (3) kadrosu ile mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi farklı mağlup olmasına rağmen ilk devre sergilediği başarılı performans ile dikkat çekti.

 

Öte yandan Mersin maçının ardından Uşak’a geçen menajer Yaşar Berber kafile başkanlığındaki Torku Selçuk Üniversitesi bugün saat 16.00’da Uşak Üniversitesi ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz yarın da Best Balıkesir ile karşılaşıp Konya’ya dönecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri