Üniversite destekli sapkın yürüyüş

Devletin üniversitesi AÜ’de eşcinseller yürüyüş gerçekleştirdi. Kampüs içinde başlatılan yürüyüşe “liseli” sapkın gruplar da destek verirken, “Liseliler nefretin üzerine kusuyor. Ankara Liseli LGBTİ” yazılı pankartlar taşındı.

BAŞ­KEN­T’­TE dev­le­tin ön­de ge­len üni­ver­si­te­le­rin­den AÜ’­de, he­nüz al­kol re­za­le­ti gün­dem­de­ki ye­ri­ni ko­rur­ken, dün de eş­cin­sel­ler yü­rü­yüş ger­çek­leş­tir­di. An­ka­ra Üni­ver­si­te­si Si­ya­sal Bil­gi­ler Fa­kül­te­si kam­pü­sün­den baş­la­tı­lıp, Ce­be­ci cad­de­le­rin­de sür­dü­rü­len yü­rü­yü­şe, üni­ver­si­te öğ­ren­ci­le­ri­nin ya­nı sı­ra “li­se­li­” ol­duk­la­rı be­lir­ti­len sap­kın grup­lar da des­tek ver­di. Yü­rü­yüş­te “Gök­ku­şa­ğı ayak­la­nı­yor. Li­se­li­ler nef­re­tin üze­ri­ne ku­su­yor. An­ka­ra Li­se­li LGBTİ­” ya­zı­lı pan­kart­lar ta­şın­dı.


 

REK­TÖR VE DE­KAN SO­RUM­LU

Mu­ha­fa­za­kar öğ­ren­ci­ler üni­ver­si­te içe­ri­sin­de bu gi­bi sap­kın ey­lem­ler ger­çek­leş­ti­ri­le­bi­li­yor ol­ma­sı­na tep­ki gös­te­rir­ken, sap­kın ey­le­me göz yu­man Rek­tör­lük ve De­kan­lık yet­ki­li­le­rin­den açık­la­ma bek­le­ni­yor. AÜ Si­ya­sa­l’­da geç­ti­ği­miz haf­ta İnek Bay­ra­mı adı al­tın­da eğ­len­ce dü­zen­len­miş, kam­püs iç­ki şi­şe­le­ri ve iç­ki po­şet­le­ri ile pis­le­til­miş­ti. Vah­de­t’­in ya­yın­la­dı­ğı ve eğ­len­ce sa­ba­hı­nı gös­te­ren fo­toğ­raf ka­re­le­ri bü­yük yan­kı uyan­dır­mış­tı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri