Üniversite Darüşşafaka virajında

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi bugün İstanbulda Darüşşafaka ile karşıya karşıya gelecek

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi bugün İstanbul’da Darüşşafaka ile karşıya karşıya gelecek. Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Sertan Kirklar, Havva Mirhan Ateşer ve Gökhan Tekce hakem üçlüsü yönetecek. Lige galibiyetle başlayan ve ilk hafta puan cetvelinde 5. sırada bulunan sarı-mavililer, zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ve bunun sürdürmek istediklerini söyledi. Darüşşafaka’yı yenerek 2’de 2 yapmayı hedeflediklerini ifade eden Üner; “Rakibimiz ilk maçını kaybettiği için bu maça çok önem veriyor. Bizde lige galibiyetle başlamanın getirdiği moralle iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve alacağımız galibiyetle iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Bu nedenle zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Buna göre hazırlandık. İstanbulspor karşısındaki oyunu tekrarlamamız halinde kazanacağımızı düşünüyorum. İyi bir ekibiz ve başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

İKİNCİ HAFTA BUGÜN SONA ERİYOR

 

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde ikinci hafta heyecanı geçtiğimiz Cuma günü oynanan Final Gençlik–TED Ankara Kolejliler mücadelesiyle başladı. Lig’de dün ise Tenis Eskrim Dağcılık–Gelişim Koleji, İstanbul BŞB–İstanbulspor, Vestel–Tire Belediyesi, Başkent Gençlik–Akhisar Belediye, Pamukkale Üniversitesi–Pertevniyal, Orman–Maliye Milli Piyango ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor–Best Balıkesir karşılaşmaları oynandı. Haftanın kapanış mücadelelerinde ise bugün saat 17.00’da Darüşşafaka–Selçuk Üniversitesi ve saat 20.00’da da Genç Telekom–Uçak Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri