Üniversite-Casa TED

Alt sıralardan bir an önce kurtulmak isteyen Üniversitesporda büyük gün geldi çattı. Sarı-mavililer bugün Casa TED Kolejlileri mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor. Jamar Butler ile yollar ayrıldı
BEKO Basketbol Ligi’nde Pınar Karşıyaka galibiyetiyle kümede kalma yolunda moral bulan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, 22.hafta karşılaşmasında bugün CASA Ted Kolejliler ile saat 16:00’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Spor Salonu’nda karşılaşacak. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan, önceki gün uyuşturucu kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan yabancılarıyla morali bozulan camiada herkes zorlu maçtan galibiyet bekliyor. Önce CASA sonra Antalya Kepez maçlarını kazanmak isteyen sarı-mavililerde oyuncuların zorlu maç öncesi camiaya galibiyet sözü verdiği bildirildi.

JAMAR BUTLAR GÖNDERİLDİ

Üniversitespor yönetimi, uyuşturucu kullandıkları gerekçesiyle önceki gün takım arkadaşı Monty Mack ile birlikte gözaltına alınan Jamar Butler ile yolunu ayırdı. Oyuncunun dün alınan kan örneklerinde uyuşturucu kullandığının tespit edilmediği, son dönemlerdeki performansı nedeniyle de takımla ilişkisinin kesildiği belirtildi.

Jamar ile birlikte göz altına alan Monty Mack’ın ise CASA Ted karşısında forma giyebileceği belirtildi. Bu oyuncunun ilerleyen haftalarda gönderilip gönderilmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

KARADAĞ: CASA’YI DA YENECEĞİZ

CASA maçını Merhaba’ya yorumlayan Antrenör Cengiz Karadağ, Ankara’dan galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi. Takım olarak bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Karadağ, “Pınar Karşıyaka galibiyeti bize büyük moral oldu. CASA maçını kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Oyuncularımın morali yerinde. Ankara’dan galibiyetle döneceğiz” dedi.

KARADAĞ, HAFTANIN ANTRENÖRÜ SEÇİLDİ

Megabasket.net internet sitesi ve Milliyet Spor tarafından yapılan değerlendirmede Baş Antrenörümüz Cengiz Karadağ haftanın coachu seçilirken aynı değerlendirmede oyuncumuz İsmail Çevik en iyi savunmacı seçildi. Alex Dunn ise haftanın beşinde yer aldı.

Ligin 21. haftasında güçlü Pınar Karşıyaka'yı yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken takımımızda yüzler gülüyor. Karşıyaka maçında gösterilen performanstan ve takımımızın savunmasından son derece memnun olduğunu söyleyen Karadağ; "Bu galibiyet bizi kendimize getirdi, uzun süredir böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu başarılı sonucun alınmasında şüphesiz salonu dolduran 4.500 taraftarımızın büyük etkisi var. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri