Üniversite bugün gidiyor

Sarı-mavili ekip, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu TED Kolejliler maçı için bugün sabah 08.00'de Ankara'ya gidecek
Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, ligin 5. haftasına dahil cumartesi günü deplasmanda oynayacağı TED Ankara Kolejliler maçı için bugün Ankara’ya gidiyor. Yenilgisiz lider ile oynayacağı zorlu maç için sabah 08.00'de Torku Arena önünden hareket edecek olan sarı-mavili kafileye Başkanvekili Zeki Çimen ve Başkan Yardımcısı Okay Tınkır başkanlık yapacak. Ankara'da Merit Altınel Otel’de konaklayacak temsilcimiz sahaya tam kadro çıkacak.
Antrenör arayışlarının sürdüğü haftada TED Kolejliler ile oynayacakları maça en iyi şekilde hazırlanma imkanı bulduklarına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, "Ankara'da çok zorlu bir maça çıkacağız. Son iki maçı kaybetmiş olmamızdan ötürü bu maç bizim için iyice önem kazandı. Zor olacak ancak kazanmak için son düdüğü kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah kötü gidişata bu maçla birlikte son veririz" dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi’nin deneyimli isimlerinden Hakan Üsküplü ise, "Takım olarak sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Son iki maçı kaybederek camiamızı üzdük ama toparlanıp yeniden çıkışa geçmemiz lazım. Bunun için de in iyi fırsat lider ile oynayacağımız maç. Rakibin gücünü ve kadro kalitesini çok iyi biliyoruz. Ancak onlardan çekinmiyoruz. Sahaya kazanmak için çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm takım çok iyi kenetlendik. Umuyorum ki bizim için güzel bir hafta olacak ve Başkent’ten mutlu döneceğiz" diye konuştu.
TED Ankara Kolejliler ile Torku Selçuk Üniversitesi maçı yarın saat 16.00'da TOBB Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
Sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak son iki haftada alınan iki yenilgi ile bir anda şoka giren Torku Selçuk Üniversitesi takımın yanında olma kararı alırken hafta sonu Başkentte oynanacak olan zorlu maç içinde toplu olarak bu deplasmana gitme kararını aldı.
Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu henüz ligin başında olduklarını belirterek “Biz bunları yolun başında yaşanan kazalar olarak nitelendiriyoruz. Takım oyuncularımıza olan güvenimiz sonsuz. Biz bu çocuklar ile yola çıktık ve sezon sonunda da yine bu gençlerimiz ile mutlu sonu hep birlikte yaşayacağız. Yönetim kurulu olarak sezon başında ki hedefimizden ve heyecanımızdan en küçük bir sapma yok. Sadece antrenörümüz kendi isteği ile ayrılmak istedi bizde kabul ettik. Bu hafta Ankara’ya yönetim olarak hep birlikte gidip kazanmanın sevincini yaşayacağız” dedi       

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri