Üniversite boş durmuyor

Selçuk Üniversitesi yeni sezon çalışmalarını hızlandırdı

Selçuk Üniversitesi yeni sezon çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-mavililer, antrenör, oyuncu ve sponsor konularında yaşanan sıkıntıları çözmek için çalışmalarını bu hafta sonuçlandırmayı planlıyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi yeni sezon çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-mavililer, antrenör, oyuncu ve sponsor konularında yaşanan sıkıntıları çözmek için çalışmalarını bu hafta sonuçlandırmayı planlıyor. İlk olarak baş antrenör sorununa çözüme kavuşturmak isteyen ve listesindeki isimlerle temasa geçen sarı-mavililer İstanbul’da çalışmaya devam etmek isteyen Aziz Bekir’den sonra parasal konularda orta yol bulamadığı Halil Üner ile de anlaşma sağlayamadı.

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, çalışmaları titizlikle yürüttüklerine dikkat çekerek, “Liglerin başlamasına oldukça uzun bir süre var ve biz transfer seçimlerini yaparken titiz davranmakta kararlıyız. İlk olarak teknik adam sorununu çözeceğiz. Bu noktada girişimlerimiz sürüyor. Bazı tecrübeli teknik adamlarla görüşmeler yapmaktayız. Sanıyorum yeni haftayla birlikte bu konuda olumlu gelişmeler olacak. Hoca konusunu çözdükten sonra oyuncu transferine başlayacağız. Bunun yanı sıra isim sponsorumuz Torku ile sözleşmemiz sona erdi. Konya Şeker ile yeni bir anlaşma yapmayı arzu ediyoruz. Bunun için beklemedeyiz ve tarafımıza iletilen sponsorluk taleplerini geri çeviriyoruz. Ahde vefa anlayışı çerçevesinde önce iki yıldır kulübümüze önemli destekleri olan Konya Şeker ile görüşmeyi uygun bulmaktayız” dedi.

SELÇUK’TAN BAYKAN’A ZİYARET

Olağan Genel Kurulunu yaparak yönetimi yeni işadamları ve akademisyenlerle güçlendiren Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ziyaretinde yeni sezon için hedeflerini ortaya koydu. Başkan Yunus Derebağ, Genel Müdür Baykan’ı makamında ziyaretlerinde tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek “Konya olarak her alanda olduğu gibi sporda, sporda da basketbolda bizler yönetim olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Geçen yıl sizlerde bize vermiş olduğunuz destek ile vermiş olduğunuz mücadelede en büyük destekçimiz oldunuz” dedi.

Genel Müdür Baykan Torku Selçuk Üniversitesi’nin basketbolda artık kurumsallaşma adına çok önemli adımlar atmasının yanı sıra sportif hedefleri ile de şehri başarı ile temsil ettiğini söyleyerek “Sporda illa şampiyon olunacak diye bir kural yoktur. Sizlerde Konya basketbolu adına son üç yıldır şampiyonluğu son maçta kaybetseniz de çok önemli bir misyonu yerine getiriyorsunuz. Bu çalışmalar bu istikrarlı çizgi şampiyonluk kadar önemlidir” dedi. Genel Müdürü makamında ziyaret eden Başkan Derebeğ ile yönetim kurulu üyeleri Avukat Bahadır Dilek, Ahmet Özen, Mevlüt Şimşek, Umut Acabay ve menajer Yaşar Berber yeni sezonda belirlenen ortak hedef olan şampiyonluk için bir kez daha başarı sözü verdiler.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri