Üniversite Beykozu farklı geçti

TB2L B Grubunun 20. haftasında deplasmanda Beykoza konuk olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi deplasmanda Beykozu 45-82 mağlup etti
Maça Caner, Hakan, Fırat, Ahmet, Ali Can, Brian, Melih, Mustafa, Cihad, Emre, Azizcan, Kaan kadrosu ile çıkan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi maçta rakibi Beykoz karşısında ortaya koyduğu oyunla göz doldurdu. Maçın ilk ve ikinci yarısında rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Sarı-Mavililer bu zorlu deplasmanda rakibini 45-82 mağlup etmesini bildi.
Maçın başından sonuna kadar takip eden Torku Selçuk Üniversitesi Başkan Vekili Zeki Çimen takımlarının ortaya koyduğu oyundan son derece memnun olduklarını söyledi. Maçta alınan galibiyet Torku Selçuk Üniversitesi camiasını son derece mutlu ettiğini ifade eden Çimen “Takımımızın hazırlık maçlarında ve Beykoz önünde oynadığı oyundan son derece memnunuz. Takımımız oturmuş ve kaliteli bir kadroya sahip. Takımımıza Halil Üner hocamızın da gelmesi ile birlikte takımımız güzel bir ivme kazandı. İnşallah galibiyetlerimize devam edeceğiz. Önümüzdeki maçları kayıpsız atlatarak sezon sonunda gülen taraf olup takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri