Üniversite-Banvit

Ligde galibiyet serisi yakalamak isteyen Üniversitespor bugün Banvite konuk oluyorAntrenör Karadağ: Konyaya galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Mücadele 16:00da başlayacak

BEKO Basketbol Ligi’nde mücadele veren Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor bugün 17. hafta müsabakasında Banvit’in konuğu olacak. Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak müsabaka Sky-Turk’ten naklen yayınlanacak. Zorlu karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Özlem Yalman ve Ali Şakacı hakem triyosu yönetecek. Ligde Play-Off mücadelesi veren sarı-mavililer güçlü rakibi karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta ikinci yarının ilk maçında Antalya Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden ve rakibini mağlup ederek ikinci yarıya iyi başlayan ekibimiz, Banvit maçında da aynıyı başarıyı göstererek alt sıralardan kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz hafta sonunu Antalya Belek’te 4 günlük kampa girerek değerlendiren ve ara kampta moral depolayan ekibimizde moraller ise yerinde. Takımda önemli bir eksiğin bulunmadığı ve Banvit karşısında tek hedefin galibiyet olduğu kaydedildi. Cuma günü sabah Konya’dan ayrılarak Bandırmaya giden Üniversitespor, dün maçın oynanacağı salonda akşamüzeri yaptığı çalışmayla tüm hazırlıklarını noktaladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Antrenörü Cengiz Karadağ, rakiplerinin gücünü bildiklerini ama Bandırmaya teslim olmak için gelmediklerini belirterek, “Sezonun ilk yarısında mağlup ettiğimiz rakibimize karşı rövanşı vermemek istiyoruz. Takımda moral motivasyon üst düzeyde. Konya’ya mutlu döneceğimiz inancındayım. Bizim ligde düşmek gibi bir endişemiz yok. Türkiye’de oynadığı basketbol ile takdir edilen bir takımız. Bu oyunumuzu Banvit karşısında da sürdürerek kazanmaya çalışacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Takım olarak galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Banvit’i mağlup ederek ligde rahatlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ÇETİNKAYA: ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Banvit maçlarından önce yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Banvit’i yine mağlup edeceklerini öne sürdü. Daha önce “Banvit’i nerede olsa yeneriz” diyen Çetinkaya şunları söyledi: Banvit kazanmak için sınırları zorlayan bir takım. Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Ama Banvit, bize ters gelen bir takım değil. Bu mücadeleyi kazanmak için elimizden geleni yapacağız Öte yandan ligde bugün saat 16.00’da başlayacak bir diğer karşılaşmada ise Aliağa Pektim-Casa Ted Kolejliler ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri