Üniversite-Antalya

Üniversitespor ikinci yarının ilk haftasında bugün Antalya Büyükşehiri konuk ediyor. Sarı-mavililerin kazanmaktan başka bir şey düşünmeyeceği zorlu mücadele 16:00da başlayacak

BEKO Basketbol Ligi’nde ilk yarıyı Darüşşafaka mağlubiyetiyle kapatan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi bugün Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıyla ikinci yarıyı açıyor. Zorlu mücadele saat 16:00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Zorlu mücadeleyi Engin Kennerman, Alper Altuğ Köserli ve Serkan Sert hakem triosu yönetecek. Temsilcimizde Darüşşafaka maçı öncesi sakatlanarak bu maçta forma giyemeyen kaptan İbrahim Öztürk’ün bugünkü maçta da forma giyemeyeceği belirtildi.

Bugün mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak Üniversitesporlu oyuncular seyircisini her zamanki gibi yanında görmek istiyor. Darüşşafaka karşısında maçın büyük bir bölümünde seyircisine keyifli dakikalar yaşatan sarı-mavililer karşılaşmanın son 5 dakikasında yaptığı basit hatalarla maçı rakibine hediye etmiş ve seyirci de salondan boynu bükük ayrılmıştı. Basketbol severler, Antalya BB karşılaşmasını 1 YTL’ye izleyebilecek. Camiaya galibiyet sözü veren Üniversitesporlu oyuncular bugün her şeyin daha farklı olacağını söyledi.
VOLKAN: BU MAÇA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Darüşşafaka karşısında başarılı bir performans sergilemesine rağmen son bölümlerde takımla birlikte oyundan düşen Volkan Ertetik, Antalya BB maçına büyük önem verdiklerini söyledi. Darüşşafaka yenilgisinden sonra sabaha kadar uyuyamadığını kaydeden tecrübeli oyuncu şunları söyledi: Benim için en kötü yenilgilerden biriydi. Her şey iyi giderken bir anda şemsiye tersine döndü. Son 5 dakika basketbol yaşamının en çekilmez anlarından biriydi. Oysa her şey iyi başlamıştı. Rakibimiz karşısında bariz bir üstünlüğümüz vardı. Taraftarımız bizi destekliyordu. Bu maçın böyle biteceğini düşünmemiştik. İyi mücadele eden bir takımız. Bazen bunun karşılığını alamıyoruz. Darüşşafaka maçı da böyle bir maçtı. Bugün Antalya BB maçında Darüşşafaka yenilgisini telafi etmeye çalışacağız. Seyircimiz her zamanki gibi bizim yanımızda olsun”
ÇETİNKAYA: BU MAÇ BİZİM
Genel Menajer Murat Çetinkaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile son derece önemli bir maça çıkacaklarını ve tek seçeneklerinin kazanmak olduğunu söyledi. Çetinkaya, yaptığı açıklamada, Darüşşafaka Cooper Tires karşısında hafta sonu iyi mücadele ettiklerini, ancak son periyottaki basit hatalar nedeniyle karşılaşmadan yenik ayrıldıklarını belirtti. Darüşşafaka karşısında alınan yenilginin ardından yarın karşılaşacakları Antalya Büyükşehir maçının daha da önem kazandığını ifade eden Çetinkaya, “Antalya Büyükşehir karşısında son derece önemli bir maça çıkıyoruz ve tek seçeneğimiz kazanmak. Sahaya kendi oyunumuzu yansıttığımız, istekli ve arzulu oyunumuzu mücadelenin tümüne yaydığımızda kazanacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız ve teknik kadro da bu maçın öneminin bilincinde” dedi. Çetinkaya, zorlu müsabakada seyirci desteğinin önemli olduğunu belirterek, Konyalı basketbolseverleri maça davet etti. Çetinkaya, Ekene Ibekwe’nin All-Star’a seçilmesinin kendilerini gururlandırdığını sözlerine ekledi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri