Üniversite Adayları Adana Btü’yü Gezdi

Seyhan Dr. M. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi öğrencileri, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (Adana BTÜ) gezi düzenledi. Rehber Öğretmen Sait Özdemir ile birlikte Yeşiloba Yerleşkesi'ni ziyaret eden öğrenciler, üniversite personelinin yakın...

Seyhan Dr. M. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi öğrencileri, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne (Adana BTÜ) gezi düzenledi. Rehber Öğretmen Sait Özdemir ile birlikte Yeşiloba Yerleşkesi'ni ziyaret eden öğrenciler, üniversite personelinin yakın ilgisiyle karşılandı.

Konferans salonunda yapılan sunumda Maden ve Cevher Hazırlama Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tayfun Yusuf Yünsel, öğrencilere üniversite hakkında bilgiler verdi. Üniversitenin imkanlarını ve hedeflerini anlatan Yünsel’in ardından tüm bölümlerden akademisyenler kendi bölümleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Sunum, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

Sunum toplantısının ardından öğrenciler üniversiteyi dolaştı. Tüm laboratuvarları tek tek gezen öğrencilere konusunda uzman akademisyenler tarafından cihazlar ve çalışma sistemleri hakkında bilgi verildi. Laboratuvar cihazlarını dikkatle inceleyen öğrenciler, meraklı gözlerle çalışmaları takip etti.

Yapılan gezinin ardından öğrenciler ve okul yetkilileri teşekkür ederek üniversiteden ayrıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri