Üniversite 3.sıraya geriledi

Erkekler 2. Ligi’nde 11. hafta maçları geride kalırken, şampiyonluk yarışı giderek alevleniyor. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligdeki 2. yenilgisini alarak averajla 3. basamağa geriledi

Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 11. haftası geride kalırken, şampiyonluk yarışı her geçen hafta kızışıyor. Temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin ikinci yenilgisini aldığı haftada Maliye Milli Piyango yedi maçlık galibiyet serisiyle liderlik koltuğunun averajla yeni sahibi oldu. Ankara temsilcisi ile aynı puana sahip takımlardan Darüşşafaka ikinci sırada yer alırken, haftanın kapanış maçında 18 sayı geriden gelerek uzatma periyodu sonunda Akhisar Belediyesi’ni mağlup etmeyi başardı.

Torku Selçuk Üniversitesi üçüncü sıraya gerileyerek on ikinci haftaya girdi. Yeşilgiresun Belediyesi ise üst üste oynadığı 6 maçı da kazanarak tırmanışını sürdürdü. Final Gençlik forması giyen Sean Carter 14 sayı, 12 ribaund, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Arthur Dock Johnson ve Bandırma Kırmızı’dan Raymond Mc Donald Sykes 18 sayı, 11 ribaund ile double-double yaptılar. Darüşşafaka forması giyen Marcus Hall, 25 sayı ile on birinci haftanın en skorer isim olurken, Final Gençlik takımından Mustafa Güçyetmez ise Uşak Üniversitesi potasına bıraktığı 21 sayı ile haftanın en etkili Türk oyuncusu olarak dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri