Üniversite 1 sayıyla kaybetti

TB2L A Grubunda mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi sezonun ikinci yarısına istediği gibi giremedi.
Deplasmanda Orman Gençlik ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, hücumda sıkıntı çektiği karşılaşmayı 1 sayı farkla kaybetti: 58-57. TB2L A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesi sezonun ikinci yarısına kötü başladı. Deplasmanda Orman Gençlik ile karşı karşıya gelen temsilcimiz, hücumda sıkıntı çektiği karşılaşmayı 1 sayı farkla kaybetti. Tamamen dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada 60 kadar Selçuk Üniversiteli taraftar da takımlarını desteklerken müsabaka baştan sona büyük çekişmeye sahne oldu. İlk periyodu Selçuk Üniversitesi 13-10 önde tamamlarken, ev sahibi takım ikinci periyoda iyi başladı ve üst üste bulduğu sayılarla soyunma odasına 27-24 önde girdi. Ormanspor, ikinci yarıda hücumlardan üst üste boş dönen Selçuk Üniversitesi karşısında farkı bir ara 10 sayıya kadar çıkardı. Ancak Selçuk Üniversitesi, Cemal’in devreye girmesiyle farkı hızla eritti. Son periyoda 41-40 ev sahibi takımın üstünlüğü ile girilirken, çekişme son düdüğe kadar sürdü. Özellikle son saniyeleri büyük heyecana sahne olan maçı kazanan taraf 58-57’lik skorla Orman Gençlik oldu.

SALON: M. Sait Zarifoğlu
HAKEMLER: Çetin Artan, Ahmet Tatlıcı
ORMAN GENÇLİK: Berkay (3), Ayberk, Muhammed (19), Emrah, Ferhat (2), Emre (10), Ahmet, Hasan (4), Ertun (12), Mert (2), Ferit (4), Mehmet (2)
ÜNİVERSİTE: Emrah, Hakan, Volkan (3), Ahmet (6), İbrahim (6), Cemal (22), Yunus, Azizcan (4), Meeking (12), Emre, Halil, Nikolay (4)
1.PEYİYOT: 10-13 (Üniversite)
DEVRE: 27-24 (Orman)
3.PERİYOT: 41-40 (Orman)
SONUÇ: 58-57 (Orman)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri