Üner güven tazeledi

Selçuk Üniversitesi başarılı antrenörü Halil Üner ile yola devam kararı aldı.

Selçuk Üniversitesi başarılı antrenörü Halil Üner ile yola devam kararı aldı. Öte yandan sarı-mavili ekip yeni sezon öncesi kongreye giderek yeni yönetimi belirlemek istiyor

 

Selçuk Üniversitesi yeni sezon için düğmeye bastı. Beko Basketbol Ligine yükselme umutlarını yitiren Selçuk Üniversitespor yeni sezon için düğmeye bastı. Sarı-mavili ekip ilk olarak antrenör problemini çözdü. Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü, geçen sezon takımı çalıştıran antrenör Halil Üner ile iki yıllığına anlaşarak sözleşmesini yeniledi. Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'nde gerçekleşen imza törenine kulübün Onursal Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, kulüp başkanı Dr. Fikret Kanat, başkan yardımcısı Hüseyin Sarıköse katıldı. İmza sonrası konuşan Halil Üner, "Konya'da huzur bulduğum için bu şehri tercih ettim. Geçen yıl yarım kalan işimizi tamamlayıp yeni sezonda şampiyon olmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Kulübün Onursal Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut ise, "2 yıldır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl yakalayarak, üniversitemiz ve şehrimize bu coşkuyu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Sarı-mavili ekip yeni sezon öncesi kongreye giderek yeni yönetimi belirlemek istiyor. Torku Selçuk Üniversitesi’nde yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı. 5 Eylül’de yeni başkan ve yeni yönetim seçilecek. Mevcut başkan Kürşat Turgut’un ise yineden aday olmayacağı konuşuluyor. Diğer yandan oyuncu kadrosunu oluşturmak adına da görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.  Sarı-mavililer 8 Ekimde başlayacak lig öncesi bir an önce hazırlıklara ve transferlere başlamak istiyor. Bu sezon tek grup halinde, 20 takımın katılımı ile düzenlenecek ve 8 Ekim tarihinde başlayacak. 2011-2012 sezonunda Torku Selçuk Üniversitespor,  Akhisar Belediyespor, Başkent Gençlik, Best Balıkesir, Darüşşafaka, Final Gençlik, Gaziantep BŞB, Gelişim Koleji, Genç Telekom, İstanbul BŞB, İstanbulspor, Kepez Belediye, Maliye Milli Piyango, Optimum TED Ankara Kolejliler, Orman Gençlik, Pamukkale Üniversitesi, Pertevniyal, Tenis Eskrim Dağcılık, Uşak Belediye ve Vestel takımları ile mücadele edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri