Umutsuz olmayın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, "Ülkemiz uçurumun kenarındadır. Yarın referandumla başkanlığı getireceklerinde umutsuzluğa yer yoktur. Onun için şimdiden her attığımız adım oy olacaktır" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya ve Karaman İl başkanlığının birlikte Konya Novotelde Parti İçi Eğitim Semineri düzenledi.  CHP Konya ve Karaman İl Başkanlıklarının ortaklaşa düzenledikleri Parti İçi Eğitim Seminerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, Konya ve Karaman ilçe başkanlarıyla eğitim sekreterleri katıldı. Parti içi eğitim seminerinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP’nin 2019 seçimlerinde iktidar olmayı hedeflediğini belirterek, “Türkiye genelinde başlattığımız bu seminerlerimizdeki amaç, 2019 seçimlerinde partimizin iktidar olması için şimdiden çalışmalara başlamaktır. Sıkılmamış el, çalmamış kapı kalmayacak sloganıyla yola koyulduk. Bu sloganı lafta değil, bizzat uygulayıp, halkımıza dokunacağız. Onlarla sık sık biraya gelip partimizin projelerini anlatıp bize güvenmelerini sağlayacağız. Bunu başarmalıyız. Partimizin tek hedefi vardır. 2019’da iktidar olmaktır. Kendi ilkelerimizi uygulayıp, halkımıza hizmet etmektir. Ülkemiz uçurumun kenarındadır. Yarın referandumla başkanlığı getireceklerinde umutsuzluğa yer yoktur. Onun için şimdiden her attığımız adım oy olacaktır. Halkımızın güvenine kazanmak bizim için önemlidir. Bu güveni kazanmak için hepimiz elimizden geleni yapacağız. 2019’da Türkiye’nin ihtiyacı olan projeleri üretmeye başladık. Umutsuz olmamalıyız. Bugünden itibarın CHP’nin iktidarı için çalışmalara başlayacağız” dedi.

HEDEFİMİZ 2019'DA İKTİDAR OLMAK

CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal da, “Eğitim seminerimizle insanlara faydalı ve dokunabilecek bir hareket başlattık. Bu hareket 2019’da partimizin iktidar hareketidir. Yılmadan iktidar mücadelemizi sürdüreceğiz. Ülke olarak içinde bulunduğu durumda, ülkemizin ve halkımızın CHP iktidarına ihtiyacı vardır. Bu bilinçle hep birlikte çalışıp, halkımıza bire bir ulaşıp, partimizin iktidarını getireceğiz” şeklinde konuştu.  CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver ise şunları söyledi: “Parti içi eğitim çok önemlidir. Daha ciddi ve öngörülen hedefler doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Konya ve Karaman gibi bölgelerde oyumuzu artırmak için mücadele ediyoruz. Ülke, bayrak, vatan sevgisi ve değerlerimiz mücadelemizi körüklüyor. İnanıyorum ki, halkımıza ulaşıp kendimizi ve projelerimizi anlattığımızda partimizin iktidar yolu açıktır. Bunu görüyoruz.”

HERKESİN KAPISINI ÇALACAĞIZ

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt da "herkesin kapısını çalacağız diyerek" şunları kaydetti: "“Herkesin kapısını çalacağız. 7 Haziran’da bir umut doğmuştu. AKP Kasım’da iktidar olunca bir yenilgi duygusu oluştu. Bu yenilgi duygusundan kurtulmamız gerekiyor. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Her şey ortadadır. Umutsuzluğa yer yoktur. Partimiz bundan sonraki süreçte daha değişik ve güçlü bir örgütlenme içindedir. Tıpkı 1970 dönemi örgütlenme yapısıdır. O ruhtur. Burada herkese görevler düşüyor. Sandıklara sahip çıkacağız. İnanıyorum ki herkesin evini ziyaret ettiğimizde bize inanarak oy verirler. Bu inançla çalışmalıyız. Her türlü eleştirilerden kurtulup, parti içi birlikteliği sağlamalıyız. Amaç, partimizin iktidar olmasıdır. İktidara gitme yolu vatandaşımıza gitmek, kapısını çalmak ve eline sıkmaktır. Bugünden itibaren bu inanç içinde iktidar olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.   

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri