Umutlar yeşerdi

Torku Konyaspor’da, geride kalan Pazar günü iç sahada Göztepe karşısında alınan galibiyetle ilk 6 umutları yeniden yeşerdi

Pazar günü, deplasmanda Samsunspor ile zor bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlı takımda, bu karşılaşmanın hazırlıkları bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı.  Bugün çift antrenman yapacak olan Kartallar, Konya’daki hazırlıkları Perşembe günü tamamlayacaklar ve programda değişiklik olmaması halinde Samsun’a Cuma günü sabah karayoluyla gidecekler.
KARTALLAR 10. SIRADA
Torku Konyaspor, 23. haftayı  Göztepe galibiyetinin ardından 32 puanla 10. sırada kapattı. Erciyesspor, Manisaspor ve Rizespor’un ilk üç sırayı oluşturduğu ligde, son 3 sırada ise, Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Ankaragücü yer aldı. 23. haftada oynanan karşılaşmalardan dördünü ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, dört maç ise berabere sona erdi. Toplam 17 golün atıldığı haftada gol sesi çıkmayan tek maç, Karşıyaka-Gaziantep karşılaşması oldu. Deplasmanda kazanan tek takım, Şanlıurfaspor’u haftalar sonra evinde deviren Bucaspor olarak istatistiklere geçti.
SAMSUN MAÇI PAZAR GÜNÜ
PTT 1. ligde, 24. haftanın iki maçı Cumartesi, 6 maçı Pazar günü oynanacak ve tek karşılaşmada Pazartesi günü yapılacak. Cumartesi günü; saat 14.00’de Adana Demirspor-Karşıyaka, 19.00’da Ç.Rizespor.-Kartalspor karşı karşıya gelecek. Pazar günü, saat 13.00’de TKİ Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor, 1461 Trabzon-Şanlıurfaspor ve Gaziantep B.Ş.Bld.Spor-Manisaspor maçları var. Saat 15.00’de başlayacak maçlarda Samsunspor-Torku Konyaspor ve  Bucaspor-MKE Ankaragücü mücadele edecek. Günün son karşılaşması saat 19.00’da Boluspor-Denizlispor arasında yapılacak. 24. haftanın kapanış maçı ise, pazartesi günü, saat 20.00’de düşme hattındaki Göztepe ile lider Erciyesspor arasında oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri