Umutlar tükeniyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya’nın kurum ve dernek ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde konuşan Çetinkaya, “İnsanlarımızın hayata ve geleceğe yönelik umutları tükeniyor. Vatandaşlarımızın bir arada yaşamaya dair şevkleri kırı

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, kurum ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları; İsmail Aydilek, Vedat Özkan ve İsmail Tozan'ın da Çetinkaya'ya eşlik ettiği heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Makine Mühendisleri Oda Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, Konya Pazarcılar Esnaf Oda Başkanı Tahsin Öz, Konya Minibüsçüler Oda Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı Celil Çalış'ı ziyaret etti. Ziyaretlerde seçim çalışmaları ve seçim süreci değerlendirildi. Ziyaretlerin ardından Özel Enderun Fen Lisesi'nde öğretmenlerle sohbet eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya 'Şimdi Saadette Birlik Zamanı' diyerek niçin Milli İttifak oluşturulduğundan bahsetti. “Allah’ın ipine sımsıkı sarılın ve parçalanıp ayrılmayın” ayetine uyduklarını ifade eden Çetinkaya, “Saadet çatısı altındaki Milli İttifak’ı oluşturan bizler, meselelerin farkında olduğumuz kadar, çözüm yollarını da biliyoruz” dedi.

BİRLİĞİ VE KARDEŞLİĞİ TESİS EDECEĞİZ

Ülkemizde, kaynaklarımız, topraklarımız, şehirlerimiz, köylerimiz, geçmişimiz, bugünümüz, geleceğimiz, umutlarımız yağmalanıyor. Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar habis bir tümör gibi tüm bedeni sarıyor. Kötü yönetiliyoruz. İnsanlarımızın hayata ve geleceğe yönelik umutları tükeniyor. Vatandaşlarımızın toplumda bir arada yaşamaya, üretime ve çalışmaya dair şevkleri kırılıyor. İlahi ve evrensel ilkeleri esas alarak tüm mahlûkata hak ettiği şefkati göstermeyi, insan haklarına azami ölçüde saygılı olmayı siyasetin esası sayıyoruz.  İnsanı saygın görerek, Ülkemizde tüm vatandaşlarımızın bir arada, mutlu, huzur ve güven içinde yaşayacağı bir ortamı inşa edecek bir yönetim uygulayacağız. Her türlü öneriyi ve teklifi titizlikle dikkate alıp değerlendireceğiz. İnsan haklarına saygılı, huzurlu, mutlu, barış ve kardeşlik içinde yaşanan bir toplum ve Türkiye için çalışacağız. Ülkemizde terörü sonlandıracak, sosyal birliği ve kardeşliği tesis edeceğiz. Temel insan hakları pazarlık konusu yapılamaz. Devlet bu hakları vermekle yükümlüdür. Tüm vatandaşlarımız bizim yönetimimizde 1. sınıf vatandaş olacak. Ancak devletin varlığı ve milletin birliği zaafa uğratılmamalıdır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri