Umut için ilk adım

Konyasporda kongre için çalışmalar sürerken gözler bugün Vilayette olacak. Vali Osman Aydın Başkanlığındaki toplantıya Belediye Başkanları, Oda Başkanları, TSYD ve ASKF Başkanları da katılacak
Konyaspor’da 18 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre için  geri sayım sürerken, ortada ciddi bir başkan adayının ve ciddi bir listenin olmamasının tedirginliği sürerken, gözler bugün Valilikte yapılacak toplantıya çevrildi. Vilayet toplantı salonunda gerçekleştirilecek toplantı saat 15.00’de başlayacak. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediye Başkanı İbrahim Uğur Altay, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaypcı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ticaret Borsası Başkanı M. Uğur Kaleli, Esnaf Dernekleri birliği Başkanı Bekir Duvarcı, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Baykan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Recep Çınar katılacaklar. 
ODALARDAN YÖNETİCİ İSTENECEK
Yeşil-beyazlı temsilcimizin geleceğinin masaya yatırılacağı toplantıda yeni yönetimin oluşturulması için nabız yoklaması yapılacak. Vali Osman Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in toplantıda, Oda Başkanlarından Konyaspor’un Süper lige yeniden çıkması için destek ve yönetime bir’er yönetici vermelerini isteyecekler. Valilikte gerçekleştirilecek toplantıda, başkan adayının da belirlenmesi için görüşmeler yapılacak. Öte yandan, spor otoriteleri, toplantıya holding başkanları ve otel temsilcilerinin de çağrılması gerektiğini, onlarında takımı destek vermelerinin sağlanmasının uygun olacağı görüşünde birleştiler.
KONGRE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kartal’da, yeni başkan adayının belirlenmesi ve yönetimin oluşturulması halinde genel kurulun 18 Haziran Perşembe akşamı yapılması için çaba sarfedileceği öğrenildi. Aksi halde, genel kurulu biri hafta sonra, 25 Haziran Perşembe akşamı gerçekleştirilecek. Yeni yönetimini seçilmesinin ardından, teknik direktör adayları belirlenerek anlaşma zemini aranacak. Mevcut futbolcularla masaya oturulacak ve dış transfere çalışmalarına ağırlık verilerek kadro takviye edilecek. Vali Osman Aydın’ın tayinin Nevşehir’e çıkmasına rağmen, Konyaspor konusunda son derece duyarlı davranması ve toplantıyı iptal etmemesi spor camiasında memnunlukla karşılandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri