Umut: Gökhan ilehiçbir problem yok

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, şampiyonluk yaşamak için sezonun son maçına kadar ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Umut Bulut, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk yaşamanın inanılmaz olacağını ifade ederek, ''Şampiyon olabilmek için sezonun son maçına kadar elimizden geleni yapacağız. Ama biz maçları tek tek düşünüp hepsine bir final havasında çıkıyoruz. Bunları konuşmak erken ama hedefimiz her maç 3 puan'' dedi.Bordo-mavili takımın diğer forvet oyuncusu Gökhan Ünal ile anlaşamadıkları yönünde yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu kaydeden Umut Bulut, şöyle devam etti:

''Gökhan ile aramızda hiçbir problem yok. Hatta bu istatistik olarak da ortaya çıktı. Baktığımızda benim attığım 4 golün asistini Gökhan yapmış. Golle sonuçlanmayan fırsatlarımın çoğunda da Gökhan var. Diğer taraftan baktığımızda da aynı işleri benim onun için yaptığım ortada. İnsanlar Fenerbahçe maçında pozisyonların kaçması üzerine 'bunlar anlaşamıyorlar' diye düşünüyorlar.''
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri