Umre talihlileri belli oldu

Mevlana Kültür Merkezinde Umre coşkusu yaşandı. Ribat FM, Radyo En ve Selam Radyonun birlikte organize ettiği etkinlikte Umre talihlileri çekilen kuralarla belirlendi.

Yaklaşık 3 aylık bir maraton muhteşem bir final programı ile tamamlandı. Ribat FM, Radyo EN, Selam Radyo'nun birlikte tertip ettiği ve Ribat FM ile Radyo En'in umre çekilişi için isimlerini kaydettiren dinleyicileri arasında yapılan çekilişle Umre talihlilerinin belirlendiği programa katılım yoğundu. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen ve Mevlana Kültür Merkezinde yapılan programda Dr. İhsan Şenocak konferansı ile sevilen sanatçı Celalettin Ada ise konseri ile geceye renk kattı. Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük ile Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu gece Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Gecede Ribat FM, Radyo En ve Selam Radyonun Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Duman bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Dr İhsan Şenocak, Peygamberimizin hayatından verdiği örneklerle günümüz gençliğinin nasıl olması gerektiğini anlattı. Sanatçı Celalettin Ada da gecede bir ilahi konseri verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri