Umre kampanyası Konya’yı aştı

Düzenlediği kampanya ile 25 TLlik alışveriş ile 20 kişiyi umreye gönderecek olan Emmioğlu Giyim, gösterilen yoğun ilgiden dolayı memnun.
Kampanyanın başlamasından bugüne kadar geçen 45 günlük süreci memnuniyetle değerlendiren firma, 15 Mayısta sona erecek kampanya için müşterilerinin bu önemli etkinlik için acele etmesini istedi. Çeşit zenginliğinin yanı sıra her bütçeye uygun cazip alışveriş imkânı sunan Emmioğlu Giyim’in kampanyasının gelişimi ile ilgili açıklama yapan Medya Pazarlama Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Gökay, Bu yıl düzenledikleri bu kampanyaya geçen yıllarda düzenlediklerinden daha çok katılım olduğunu ve kampanyanın sürdüğünü belirtti.  Gerek bayramlarda gerekse özel günlerde düzenlenen kampanyaların dışında her yıl geleneksel hale gelen umre kampanyası ile bir ekol olma yolunda önemli mesafeler alan firmada müşteriler, 15 Mayıs 2009 tarihine kadar perakende mağazadan 25 TL ve katları ile toptan mağazadan 100 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak kupon dolduracak. 15 Mayıs’ta tamamlanacak kampanyanın ardından 22 Mayıs’ta düzenlenecek geniş kapsamlı bir törenle çekiliş yapılacak ve 20 kısmetli müşteri Nuri Doğan Turizm güvencesiyle 21 günlük umre programına gönderilecek. Mevlana Kültür Merkezi’nde yapılacağı kesinleşen çekiliş programında ise sanatçı Mustafa Cihat ezgileriyle yer alırken misafirlere sürprizlerde olacak.
Ekonomik sıkıntının yaşandığı ve alım gücünün düştüğü günlerde alışveriş hızını arttırmak ve vatandaşların kaliteyi ucuza almalarını sağlamak için alışverişi cazip hale getirici kampanyalar düzenlediklerini tekrarlayan İbrahim Gökay, Umre kampanyasına Konya dışından İstanbul, Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Aksaray ile çevre illerinde ilgi gösterdiğini ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri