Ümit Mert’ten gazetemize veda ziyareti

Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Şube Müdürü Ümit Mert, Basın İlan Genel Müdürlüğü İlan Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Gazetemize veda ziyaretine gelen BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert, “Konya’da 13 ay boyunca BİK Konya Şube Müdürü olarak yaptım. Genel Müdürlüğün aldığı kararla tayinim İstanbul’a çıktı. Konya’da görev yaptığım süre içerisinde çok güzel dostluklar edindim. Konya basınının Türkiye’de marka haline geldiğine şahit oldum. İnşallah başarılı yayıncılığı daha ileri seviyeye çıkarırlar” dedi. Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen de BİK Konya Şube Müdürü Ümit Mert’e yeni görevinde başarılar diledi.

ÖZDER KONUR DA İSTANBUL’A ATANDI

Konya’ya ise Basın İlan Kurumu Erzurum Şubesi’nden Ali Aktaş, il müdürü olarak görevlendirildi. Nisan ayının başında Ümit Mert, görevini Ali Aktaş’a devredecek. Öte yandan önceki dönem Konya Basın İlan Şube Müdürü Özden Konur ise Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Kontrol Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Merhaba Gazetesi olarak Özden Konur’a ve Ümit Mert’e yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

MESUT TURAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri